Epikurosz Creative Commons License 2008.02.18 0 0 335
Most, hogy mondod...

Én napi 250 mg C-vitamint szoktam bevenni, máskülönben a körömágyam felszakadozott, és a fogínyemmel is gond volt. Emellett, naponta bevettem egy multivitamin tablettát, plusz egy halolaj kapszulát.

Nos, mielőtt megvettem volna ezt a gyc-t a májam elkezdett fájni (részben az olajsütő miatt!), olyannyira, hogy éjjel nem tudtam aludni, rémálmaim voltak, ja és a vastagbelem is fájt.

15 pluszkilóval elhatároztam, hogy ezen változtatni kell, mert így nem mehet tovább. Igazából amióta megvettem a gyc-t, pontosabban 3 nappal előtte elkezdtem egy diétát, léböjtkúrát úgy, hogy egy nap nem ettem semmit, csak ásványvizet, majd a másodiknak gyümölcslevet, a harmadik nap egy pohár tejet, és egy egytálétel ebédet (főtt brokkoli sárgarépával, egy kávéskanál olajjal), és azóta megy ez így, vagyis ebédre egytál étel, reggelre és vacsorára pedig 2,5 dl gyümilé és egy pohár tej, vagy kevés keksz, esetleg joghurt. Nos, kb. másfél hét után már érzem a változást. A májam már nem feszít, és fogytam kb. másfél kilót. A körömágyam meg nagyon szép, bár c-vitamint nem szedek.
Tulajdonképpen amit megspórolok a vitaminokon, a sok húson stb. annak áráért vettem a gyc-t.
Múlt csütörtökön voltam amúgy vérvételre, kíváncsi vagyok milyen eredményeim lesznek (főleg a koleszterinre).
Holnap már egy tojást is be fogok iktatni az étrendembe, és vasárnap csirkecombot is. Azt tervezem, hogy hetente minden második nap fogok húst enni, egyszer vöröshúst (marha, talán sovány disznóhús = 100-150 g), egyszer szárnyast (150 g), és 1x halat vagy rákot (150 g).

Már csináltam hasonló programot utoljára 2000-ben, és akkor edzőtermi gyúrással rásegítve a diétára, csodálatos vérképem lett, és a vonalaim is elég szexisek lettek (kaptam bókokat :-)

Mindezt azért írom le, mert egy ilyen diétát gyümölcscentrifuga nélkül gyakorlatilag nagyon nehéz lenne könnyen, kényelmesen kivitelezni (sokat kellene kézzel kínlódni).

Hopp, az tényleg jó kérdés, hogy a gránátalma magja árt-e a gépnek?

Előzmény: ZsuR (331)