Epikurosz Creative Commons License 2008.02.17 0 0 322
Szia!

Sajnos levegőt venni sincs időm, annyira lefoglal a robot, így inkább az van, hogy felpakolom az ötleteim ide a netre, és volt már olyan, amelyet megvalósítottak mások.

Ma egyébként egy borotvát vettem, és hallatlan, hogy ezen a téren is milyen fejlődés következett be az utóbbi 4 évben (amikor a jelelnlegi Philips borotvámat vettem). Most már olyan borotvák is vannak, amelyeket akár zuhanyozás közben is leeht használni (én ilyent vettem, Braun márka, kb. 100 dollár), és olyan, amelyik adagolja a borotválkozó zselét, vagy egy feltöltéssel 18 napig (!) müxik (persze ez már 200 dolcsi).

Nos, csak azért mondom ezt, mert a Philips gyc előtt egy fapados Elin márkájú gy-m volt (5 ezerbe került), és azért olyan nagy különbség nincs a kettő között, hogy indokolná a 7-szeres árat.

Ami plusz van a Philipsben, igazából a nagyobb motor (semmi különös), két sebesség (ez sem nagy vaszizdasz), picivel jobb anyagok, amúgy meg koncepcióban nem sok különbség van.

Az nagy dobás az lenne, ha automata üzemmódban működne egy ilyen kütyü, értsd ez alatt a mosást, hámozást, magozást, szóval full szerviz, de hát erre már nem elég a mai elektronika, ehhez mesterséges intelligenciával felruházott konyhai robot kellen, amely persze nemcsak ezt csinálja, hanem minden konyhai munkát. Na, előre szaladtam. :-)
Előzmény: ZsuR (321)