Szetka Creative Commons License 2008.02.15 0 0 16227

Szia Mammamija!

 

Nem a tiédről írtam, igaz az a legjobb, de oda telefonálgatni kell, egy másik jóról (van, amikor megegyezik az árfolyama Szt. István krt-ival), az Iblachange-ről (Bajcsy Zs. út), és a honlapját szoktam figyelni. A változást itt is látom, de ha majd aktuális lesz, akkor majd jobban körülnézek. Bízom benne, hogy lefelé megy, még ha közben ugrál is. Volt már ilyen. (És lesz is.)

 

Sajnos még nem vagyunk túl csak az első részen, jövő hét lesz nagyon kemény (ha a kórház is betartja a szavát). Addig csak ritkán vagyok. Most is csak azért, hogy egy kicsit eltereljem a figyelmem, mert már lassan képzett angiológus és érsebész leszek.

 

Foglaltam (akciósan, jó áron), de sok minden miatt bizonytalan, még nem listázom magam.

 

Ha jól értelmezem, akkor a sok otthoni teendők miatt még nemigen foglalkoztál a munkahely-kereséssel?

 

Tényleg, Pet Shop teljesen eltűnt. Dss sem írta, hogy végül lefoglalta-e az aranyhomoki Tintjava Hotelt (azt írta, hogy megmozgatta a fantáziáját).

 

Szozopoli szuper pénzváltó? Jó ksi történet volt, nem mondom. Emlékszem, nem tudtuk elképzelni, hogy mi van. (Rendőrcsókolgatás).

Az ilyen emlékekért (is) érdemes menni. Ha minden rendben lenne 100%-ig, akkor mit emlegetnénk? Nem igaz? Látod, tengeres is nekivág, pedig azokban a napokban biztos nem gondolta volna, hogy vissza fog vágyódni.

 

 

Előzmény: mammamija (16225)