Röno2 Creative Commons License 2008.02.01 0 0 153

 

 

Igen, ez a szórakozóhely a szigeten van. Csak a nyári szezonban működik a többi hasonló hellyel együtt.(botrány) Nem a hétvégével vannak a bajok, mert valahol az ember ezt még megérti, akár a szomszéd is tarthat házibulit, hanem a hétköznap esték kilátástalanok. Tök jó lenne éjszakánként nyitva hagyni az ajtókat, hűvös szél stb.... ehelyett ablak be, klíma és füldugó :)  A spontán drift versenyekről már nem is beszélek.... egyszerűen nyár este már nincs kedved kiülni az erkélyre beszélgetni vagy vacsorázni!

A legszebb, hogy igazából olyan senkiföldje a sziget. Bárki bármit csinálhat, a III. ker.i- önkormányzat mentegetőzik, a kerületi zsenyákok meg parasztok! Ha meghallják, hogy én a XIII.-ból hívom őket teljesen lekezelők lesznek....

szerencsések vagytok, hogy nem halljátok, mert már kínomban az Ántsz-t is kihívtam, hogy zajmérést végezzenek... gondolhatod milyen boldog volt az ügyeletes csütörtök hajnali 3-kor :) A székhelyük a Dunaplazanál van és azt mondta az ember, hogy már ő is hallotta mikor kilépet az épületből! Nem is gondolta volna pedig neki még a váci úti zaj is ott van.

 

Mi viszonylag az elsők között költöztünk, tök jó volt az elején! Mindenki köszönt mindenkinek (még a kapu is egy bódé volt egy lánccal és a portásnak el kellett magyarázni, hogy én itt lakom :))) Ápolt volt a sétány, bármikor leheveredethetett az ember a fűbe és csend volt! Most már a járdán is leszegett fejjel kell sétálni, mert nem tudom, hogy hol lépek kutyaszarba, lassan már a gyereket sem merem a fűbe engedni!

 

Ahogy írtátok itt a fórumon, tényleg odafigyelhetnénk egy kicsit a környezetünkre....

+ baromi jó lenne ha az ABC mellett nyilna még egy kis vendéglátó egység is pl cukrászda... ( zaj nélül :)))

 

Előzmény: ndrew79s (152)