Lúdas Matyi Creative Commons License 2008.01.26 0 0 209

Ja, látom, nem az verte ki a biztit, de különben meg mind1.

 

Node úgy látom, hogy Fekete Palkó (ez lett volna a művészneve, ha ki tudta volna mondani)

 

egyébként sem lehet kedvenc ballib oldalról.

 

Részletek egy telefoninterjúból-

forrás:

velvet.hu

 

"A magyarul ékezetek nélkül nyilatkozó Pákó úgy véli, hogy az Orbán-kormány idején minden szuper volt. "Orbán Viktor az eddigi legjobb magyar miniszterelnok," - idézzük szavait - "nekem minden tetszik, amit ó csinál: ahogy beszél, ahogy a parlamentben dolgozik, minden." Bár állítása szerint még nem találkozott személyesen a Fidesz elnökével, csak a tévéből figyeli, és szerinte "kibasz*tt jó".

A magyarul ékezetek nélkül nyilatkozó Pákó úgy véli, hogy az Orbán-kormány idején minden szuper volt. "Orbán Viktor az eddigi legjobb magyar miniszterelnok," - idézzük szavait - "nekem minden tetszik, amit ó csinál: ahogy beszél, ahogy a parlamentben dolgozik, minden." Bár állítása szerint még nem találkozott személyesen a Fidesz elnökével, csak a tévéből figyeli, és szerinte "kibasz*tt jó"."

Orbán szerinte "kurvára úgy csinálja, ahogy kell, olyan szinten tartja magát, ahogy azt kell, és ezért tisztelik is az emberek".

 

Gyurcsány Ferencet (ahogy ő mondja: Gusányi Ferencet) érdekes módon már sokkal kevésbé kedveli. A jelek szerint a legjobban azzal váltotta ki Pákó ellenszenvét, hogy kocog. "Nem szabad futni az Erzsébet hídon egyedül egy miniszterelnoknek" - jelenti ki ellentmondást nem tűrően - "Az orszag vezetoje nem lehet ilyen laza. Nem szabad így szabadon futkározni, nálunk Nigériában már rég lelőtték volna az ilyet.

 

A nyelvi nehézségek ellenére nagy lendülettel beszélt arról, hogy milyen sanyarú helyzetben van jelenleg az ország. "Felemelik a gáz, a benzin, hát ez volt a gulás alatt is, kérem szépen. Hát mindenki panaszkodik, minden borzalmas. Hiába vagyunk EU, vágod, semmi sem lett jobb.

 

Pákó még rasszizmussal is megvádolta szegény Gyurcsányt. Azt mondta, hogy nem ugyanúgy kezeli a fehéreket, mint a feketéket.