Gabesz_007 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 141
Sziasztok!
Állás lehetőség, akkor beszéljünk a Barneválról.
Gondolom ismerős a név, hogy Nagy Sándor...

Beszéltem több arccal Békéscsabán és sok dologra fény derült, ugyanis ismerőseim köréből is volt akinek akkorákat ígért, hogy szerencsétlen mindent megtett Sanyesznak.
Vezető leszel itt meg ott a barneválnál stb.
Sőt még az egyik helyi rádiónál is voltak érdekes dolgok. Riport anyagot vitt a drága és a szerkesztő emberünknek ígérte oda az összes csillagot az égről...
A weblap (a saját weblapjára gondolok) készítői nem kapták meg a pénzüket a mai napig sem ez onnan látszik hogy semmi nem változott rajta már hónapok óta pedig félkésznek tűnik.
Internet szolgáltatóját is szívatja ez a jó ember, ugyanis a pontos összeget is tudom amennyivel tartozik. Nincs is gond mert nekik is ígért fűt-fát , hiszen ők lesznek a fő-fő külső vállalkozók az újra induló Baresznál...

Ez az ember még arra sem volt képes néhány éve hogy egy bérelt üzlethelyiséget kifizessen, ez a szép történet tehát újkeletű.
Akkoriban az illetékes kiverte belőle a pénzt, pedig neki is szépeket igért csak épp akkor még nem Barneválról hanem rengeteg pénzről beszélt amit Ő maga a Nagy S. úr hozott be Romániából Lei formátumban csak éppen leadta a pénzváltó embernek stb...csak a pénzváltó embernek nem adott semmit...így a bérbeadó sem kapott pénzt...ezért a mese másként folytatódott...
Hagyjuk a múltat!

Jelen pillanatban ott tartunk hogy Nagy Sándoron kívül senki nem hiszi el, hogy az ővé a barnevál, pedig állítása szerint már régen az ő tulajdonát képezi.
Ezt több ízben előadja a Barnevál jelenlegi dolgozóinak is,őket is eteti hogy mindenkiből főnök lesz...sebaj ha egyszer valami hiba folytán mégis elindul a dolog akkor már főnöket nem kell keresni ugyanis már most több száz van belőlük Sanyesz fejében.

Amikor majd ezen sorokat olvassa gondolom fel lesz háborodva és megint a feljelentésekről fog beszélni. Meg így nyomoznak úgy nyomoznak majd ő szerinte.
Biztos megint előáll valami meghökkentő történettel hiszen úgy szokta!
Az egyszerű hiszékeny emberek még el is hiszik a karcsú összefüggéstelen dumáját egy pillanatra.
Beszédkészsége megdöbbentő ahhoz lépest, hogy nem magyar állampolgárként kezdte életét a föld nevű bolygón.
Íráskészséggel vannak gondja az a saját weblapján meg is lehet személyesen nézni.

Jelen helyzetben biztosan valami kis turpisságon töri kobakját ez a jó ember mert régóta nem hallunk róla. Egyszerű kereső programmal találtam az euromfood@euromfood.hu mail (a weblapján ez az e-mailcím látható) címre néhány regisztrációt a világhálón.
Tehát ahol regisztrált és érdekesnek találtam :

http://www.szexneked.hu
www.melegklub.hu
http://www.hotboys.hu/
http://www.gay.hu/

Nincs hozzáfűzni valóm…
Biztosan ezért tünt el megint egy időre és úgy érzem erre is megkapjuk a magyarázatot.