Briro Creative Commons License 2008.01.19 0 0 15993
Helló!

Átszállás ezen a járaton nincs, de talán a hétfőn induló vonatokon át kell szállni.
Ja, tudom, hogy kocsival is kb. ennyi, de ha nem jön senki velünk, akkor egyedül az 1 és 3 éves gyermekeinkkel nem szeretnénk elindulni. De aztán még lehet, hogy rábeszélem a párom, mert ő tart tőle inkább.
Én csak azt nem tudom, hogy pl. hogy múködik ez a hálófülkés rendszer. Hogy napközben sima vagonban van az ember, és csak éjszakára használhatjuk a hálófülkét? Vagy ha a keletiben felszállunk, akkor egyből a hálókocsiban foglaljuk el a helyünket? Meg ugye, hogy a hálókocsiban van e ülés. Mert ha van, akkor elég 2 ágyas fülke, és akkor a gyerekeknek nem veszünk jegyet, ha viszont ülőalkalmatosság nincs, akkor kell a 3 ágyas fülke, plusz az egyik gyerkőcnek a jegy.
Még néztem a repülőt Kassáról (egriek vagyunk, nekünk az a reptér sem lenne messzebb, mint a pesti), de egyelőre nem hozott ki semmit a skyeurope oldala.
Utazási iroda szerint arra van lehetőség, hogy lemondom az utat 12ezerért, aztán megkötöm szerdától-szerdáig, ha találok olcsó wizzair-t. De hogy majd úgy olcsóbb lesz e? Persze még bőven van idő, csak már annyira lázban égek (utoljára 2003-ban voltunk utóljára nyaralni), hogy azt sem bánnám, ha holnap indulnánk:)

Amúgy csúnya dolog :), de odalent nem nagyon akarunk mozgolódni. All inc. ellátás lesz, nagyon meg sem érné sokat utazgatni, meg a két gyerkőcöt sem nagyon húzgálnánk, így ha nem is kocsival megyünk, ez nem nagy probléma lesz.

De azért szívesen veszem, ha megpróbálsz rábeszélni más megoldásra:)


Briro