Anilee Creative Commons License 2008.01.19 0 0 53

Melcsikapa,

a hormonhiány, amit írsz a vazopresszinhormon hiánya- az az amire az orrsprayt --azt nem próbáltátok meg?

a cseppcsengő se vált be? (én abban reménykedek, hogyha természtes megoldás nem lesz, akkor majd az segít.)

 

 

Pszichológust mi is szándékszunk felkeresni  most mát. Igazándiból én azért nem gondolom, hogy lelki háttere lenne nálunk ennek a problémának, mert a fiamat is bántja--látszik rajta.

az orvos meg azt mondta hogy gyógyszert csak akkor ad rá ha már nagyobb és neki is rossz ez... hát neki is rossz ez, pedig nincs szidás, kántálás--de ő látja hogy neki nem sikerül az ami másnak igen.és nem tudja befolyásolni se, hogy sikerüljön egy száraz éjszaka.

néhány hete az oviba kisebb atrocitás érte. kinnt az öltözőbe sírva fakadt. csak úgy ömlött a könny a szeméből, hogy a gyerekek azt mondták rá, hogy ő kisbaba (ez most olyan gúnynév az oviba mindenkire..) és hogy ő tényleg az mert hogy pelust hord. és hiába mondtam hogy ez nem igaz, ahozz már nagyon okos hogy átlássa az ilyen dolgokat. és egy folytában csak hajtogatta--de igen mert ő tényleg "pelusos. kisbaba, csak egy kisbaba.."

hát mondanom se kell azt hogy ez milyen érzés egy szülőnek. és ezért elkeserítő mikor azt mondja a doki, hogy várjunk--amíg őt nem bántja a dolog, nem okoz lelki problémát.

ha ez nem lelki probléma, akkor mi egy gyereknél--ha már ilyenek vannak??

 

így eme várakozás miatt, azt hiszem most mát tényleg elértük ama pontot, hogy oka van felkeresni a pszichológust is..

 

 

Előzmény: Melcsikapa (52)