Dollus Creative Commons License 2008.01.16 0 0 3194

Szia Rebcsicsek!

Mi a TAP AIR társasággal megyünk, ez az egyetlen közvetlen járat. Fapadost én sem találtam.

A repjegy 115.000.- Ft volt kettőnknek oda vissza illetékkel stb. együtt.  A foglalás kicsit idegölő volt, mert én a Budavártours oldalán lévő online repjegykeresőben tevékenykedtem, ahol szinte percenként változik egy adott járat ára is. Tudtunk volna menni 1 nap különbséggel 99 ezerért is, meg 104, meg 114, de volt 224 is!!!

Itt szemfülesnek kell lenni, és ha találsz vmi jó variációt, akkor azonnal lecsapni rá (lefoglalni), mert lecsúszhatsz róla. Egyébként az átlag a többi társaságnál, ahol 1 átszállás is van kb. 130 ezer körül és efölött mozgott.

De biztosan van más okosság is.

 

A HRS!! Az egy szuper dolog! www.hrs.com. Egy német alapítású cég, ami az egész világra kiterjedő szálloda foglalási rendszert működtet,a honlapon 38 !!! nyelven, köztük magyarul is.

Frankón lehet benne keresni, nagyon jó árakat ad (pl. Párizsban mi pont a felét fizettük, mint ha közvetlenül a szállodában foglaltunk volna.)

8 éjszaka szállást Portugáliában kettőnknek 355 EUR-ért foglaltam. Nem néztem meg a szállodák egyébkénti árait (tehát nem tudom, hogy mennyivel kedvezőbb), de a kb. 90 ezer Ft-ot két főre 8 éjszakára elfogadhatónak találtam.

 

Ennyi a tapasztalatom eddig.

üdv, D

Előzmény: rebcsicsek (3192)