Csizma Matyi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 257

"Nagy csizmafan vagyok. "

Ezt örömmel hallom, illetve olvasom. Én a nagy csizmafan hölgyek fanja vagyok. :-) Mondjuk azt nem kívánnám meg senkitől, hogy nyáron is csizmát hordjon, de télen imádom "stírölni" a hölgyeket, hogy ki milyen csizmát visel.

 

"A topik rendszeres látogatóinak többségével ellentétben imádom az "angol" típusú csizmákat is, de mivel túl nagy volt a felhördülés ellenük, nem szorgalmazom a megjelenésüket. :) "

Én természetesen csak a magam nevében beszélhetek, de azért "néha" szorgalmazhatnád egy-egy megjelenését, főleg, ha esetleg lennének saját készítésű képek is. :-)

 

"Leginkább a térdigérő, fűzős, lapossarkú csizmáimat (nem textil, nem boxolós fazon, hanem bőr) hordva érzem jól magam, amelyek kicsit ugyan légi desszantos megjelenést kölcsönöznek, de például miniszoknyával hordva viszont már egészen mást mutatnak.. :) "

Sok mindenben egyet értek Veled, de ebben a dologban nem. :-) Sejtem (legalábbis sejteni vélem), hogy milyen csizmáról írtál, de én azt kicsit bumszlinak tartom. Ugyanakkor kétségtelen tény, hogy nem nekem kell, hogy tetszen. :-)

Egyébként csizma+miniszoknya=Csizma Matyi a mennyországban :-D

 

Nagyon szépen köszönöm a részletes válaszodat!

 

 

 

 

Előzmény: 2heroine (256)