zazy78 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 287

Hát ez a teszt negatív lett, de még 20 perc után is pedig ugyan azt a típust vettem. Így nincs mit tenni hanem várni, hát igen mindig beigazolódik az, hogy az időt nem lehet sürgetni!

Mikolt!

Szerintem teljesen érthető 2. gyerek után is, hogy az ember aggódik és izgul egy kicsit, hogy valóban összejön-e. Ezt egyáltalán nem a gyerekek száma dönti el, valaki vagy ilyen típus vagy nem. Egyébként mi a kisfiúnkal is 1 évet próbálkoztunk mire sikerült összehozni. Pedig voltunk előtte vizsgálaton és megállapították, hogy a férjem ondója kb. 5 x nagyobb számban tartalmaz termékeny spermiumot mint az átlagé. Magyarán szinte elsőre össze kellett volna jönnie és mégse sikerült és most sem pedig nagyon pontosan beletalálunk a napokba.

7808!

Én azt találtam ki, hogy egyből szeretekezés után, hogy ne folyon ki a sperma egy falnál gyertyát csinálok és úgy maradok 10 percig, talán így nagyobb az esélye, hogy eljut oda ahova el kell jutnia :-) Majd jelzek ha mevált a módszer!

Vicky79!

Mindenképpen írjál ha pozitív lett. Én mostmár megvárom a szerdát és ha addig se jön meg csak akkor csinálok tesztet!/ már egy kicsit belenyugodstom, hogy meg fog jönni :-)