carlyle Creative Commons License 2008.01.10 0 0 16

Sziasztok!

Nálam 4 éve diagnosztizálták a lichen sclerosus et atrophicus-t (biopsziás mintavétellel). A mintavételt megelőzően egy "hivatása csúcsán álló" bőrgyógyász a mellkasomon lévő barna foltjaimba kenalog injekciót adott, amitől azután már nem barna foltos lettem, hanem az injekcióadás helyén egy helyes kis heggel is rendelkeztem, majd két hónapra rá az addig barna területek elkezdtek beplakkosodni - fehér foltokká váltak - és úgy elvékonyodott a bőröm, hogy minden kis ér kivehető volt rajta. Fizikai fájdalmat okozott még az is, ha egy kicsit melegebb vízben zuhanyoztam, annyira vékony volt a bőröm. A bőrgyógyászok azt mondták, hogy ezt helyrehozni max. már csak bőrátültetéssel lehet, azt is csak akkor, ha az egész folyamat egyszer majd megáll - ugyanis a barna foltok nem hagyták abba a szaporodásukat - .

Summa summarum egy csomó pénzt elköltöttem természetgyógyászokra és bőrgyógyászokra - nulla eredménnyel + sokkal rosszabb állapotban.

Elkeseredésemben az interneten kezdtem keresgélni.

A tabletta, amit találtam - VIVIDA -   egy évnyi szedés után - sajnos elég drága: 15 eFt egy hónapra -kiszállítással együtt - teljesen tünetmentessé tett. Először a bőr felhámja vastagodott meg, eltűntek az injekció okozta hegek, a fehér plakkok, s most ott tartok, hogy a barna foltok is teljesen eltűntek, és nem terjednek tovább. Az interneten úgy találtam rá - a már tényleges fizikai fájdalmak miatt -, hogy az elvékonyodott bőr problémájára kerestem valamit. Ezt ugyanis eredetileg a mellékvese hormonnal (pl.: kenalog) kezelt betegek elvékonyodott bőrére fejlesztették ki, s később az elöregedett bőrű nők problémáira került ténylegesen forgalomba (előszeretettel ajánlják a köztudottan szteroidokat szedő testépítőknek is, akiknek szintén egy idő után elvékonyodik a bőrük.)

Ajánlom mindenkinek, nekem segített, pedig aztán engem tényleg elintéztek a dokik. Címük: www.llogo.hu Próbáljátok ki! Jobbulást mindenkinek!