GPS Creative Commons License 2008.01.10 0 0 14896

 Nekem ő a Teschauer anya (az alsó, a menetes száron) - legalábbis ezt dobta ki a gép, amikor bepötyögték a kódját.

 

Valójában én soha nem láttam még ilyet - de a boltban - böngészés közben bukkantam rá és azt mondtam, hogy ez pont jó lesz nekem a bútoromhoz - a végfalakhoz.

 

Nem mentegetőzök - de a boltos sem tudta mire való, meg a nevét sem - és szerinte 3 éve -  amióta ő ott van... én vettem ebből először. A neve is csak a kód beütése után derült csak ki...mert a dobozon ott volt a kódja - más nem. Életemben nem hallottam még a Teschauer nevet. De ő sem.

 

Szóval, ebből vettem 8-ast meg 6-ost is - mert az is kell a kihúzható korpuszok összekötő-pálcáihoz...de arról majd később.

 

A 6-os 8 Ft volt darabja, a 8-as meg 10 Ft. Remekül be lehet tekerni a helyére - mert imbusz a belseje - csak az elején, persze.

 

 

 

 Arra viszont vigyázni kell, hogy hajtja be az ember - mert hajlamos a csálén bemenésre.

Erre kitaláltam ezt a kis elrendezést - vagyis egy darab menetes-szárat befogok az oszloposra szerelt fúrógépbe - és egy kontraanyával simán bekapatom - úgy, hogy a megvezetés miatt tökéletesen merőleges lesz a belső menet a lap síkjára. Jó, mi?

 

Jaa - persze, hogy fakötésű alátéteket használok mindenhová - hisz ha megnézed, az a fotóimon is látszik. A létező legnagyobb átmérőt használtam.

.

Előzmény: archivalo (14893)