_ghost_ Creative Commons License 2008.01.04 0 0 6563
Mi is kíváncsiak vagyunk a képekre, habár sajna úgy eltáncoltuk az időt, hogy rólunk ezúttal nem készült.. :(  Pedig mindig ezekre vagyunk a legbüszkébbek... :)
De majd legközelebb!
(Persze csak ha nem zavarja Hardwood-ot, hogy már minden party-n menetrendszerűen zaklatjuk emiatt :)
 
@Akik most először kértek képet: Biztosan nem fogtok csalódni. Hardwood igaz fotós! (Persze biztosan a többiek is azok, csak az ő képeiket nem ismerem:) Hihetetlenül jól kapja el a pillanatot.
 
Van például egy korábbi partyn készült kép, amit mindig felemlegetünk, amikor csak szóba kerül a fényképezés! Olyan mintha csak egészen véletlenül lenne remekül eltalálva, pedig nem és pont ez teszi nagyszerűvé :)  
Biztos mindenkié remek lesz.
 
Azért ha valakit néhány kevésbé jól sikerült kép is érdekelne, felrakunk két hazaérkezés után, házilag készült képet a party emlékére!
Még egyszer BUÉK mindenkinek!
 

OtthonOtthon

 

 P.S:

@djt: Én többek között az itteni fórumozás alatt tanultam meg, hogy nagyon könnyű félre érteni dolgokat és nem szabad túl hamar ítélkezni, mert nagyon könnyen félre ért az ember dolgokat.  Remélem, találkozunk még mind a partyn mind a fórum talin és legközelebb talán már kellemesen fogtok csalódni eme meglehetősen sokszínű társaságban!
 
 

Előzmény: hardwood (6556)