LatexLion Creative Commons License 2008.01.03 0 0 6558

djt-123!

 

Véletlen sem próbálok anyázni rád, meg másra se.

 

Pont azért volt a tali, mert magán a partyn sokak számára nehéz az ismerkedés. De akkora előnyt az sem jelentett, hogy mindenki ismerjen mindenkit. A tali résztvevői pedig valóban engedélyt kaptak, hogy dresscode nélkül is maradjanak. Volt aki a talin szeretett volna ruhát venni magának, de nem sikerült, és volt aki épp fordítva, ott adta el az utolsó viselhető méretű saját darabját, csak egy motoros dzsekije maradt.

 

A csajszi farmerbren, aki majdnem orrbavert, olyan lendülettel táncolt, azonos azzal a catsuitos csajszival az előadásból, akinek épp te fejezed ki tiszteleted soraidban :-))) Csak közben átöltözött. Azért jegyeztem meg ennyire, mert az én szememnek Ő volt a legharmonikusabb látvány a partyn - abban a catsuitban, valahogy együtt élt Vele a ruha, ezt távoztomban el is mondtam Neki :-)

 

Ami a dj-t illeti, én nem értek a szakmájához, azt hittem az a dolga, hogy összeválogassa, majd egymás után lejátssza a zenéket. Számomra az egymásba keverés tiszteletlenség, a többi "trükk" sem hiányzik, s a múltkorinál a zenék is populárisabbak voltak, így én elégedett vagyok Vele.

 

És annyi új ember volt jelen, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy a másik is új. Az egyik honnan tudná, hogy a másik sem sokadjára jött el??

 

Hogy jössz-e még, az persze a te döntésed, de olvasd vissza az októberi party után részemről írtakat, másra, jobbra számítotam, de nem ítélek egyetlen kísérlet alapján.

Előzmény: djt-123 (6546)