Zitka Creative Commons License 2008.01.02 0 0 107

Én is csináltam másodszor is :-), a szilveszteri buliba.

Nem kaptam Hobbits kekszet az útközbeni teszkóban, helyette ezt vettem:

 

Teljesen jó lett, hasonló a minősége. Most nem variáltam, a 26 cm-es formában csináltam. De nem tettem vízbe, hanem mellé tettem egy kisebb gyümölcskenyér formába vizet. tökéletesen párolgott, a torta is nagyon jó lett.

 

Kérdés: nagyon izgat ez a muffinformás megoldás. Nem ragad hozzá túlságosan a mélyedések oldalához a sajtmassza? Hogyan szoktátok kiügyeskedni a formácskákból a sütiket? Esetleg egy-egy csík sütőpapírt érdemes aláfektetni (úgy, hogy túllógjon két oldalt a mélyedéseken), és azzal könnyedén kiemelhető?

Előzmény: florentine (106)