véda3 Creative Commons License 2007.12.16 0 0 22
Válaszolnék előző megjegyzéseidre, ill. kérdéseidre.
-A hasonló stílus (amit én nem érzékelek) több dologból adódhat. Pl.: az oldalon lévő szöveget hozzám hasonló korú, hasonló információkkal rendelkező írhatta. Ezen kívül, a szakmai szóhasználat, mint minden szakmában, a tribológiában is azonos. Tény és való, hogy azt az oldalt sokszor elolvastam. Kukacos ember lévén ebben is hibákat kerestem. Lehet, hogy ebből ragadt rám némi stilisztika.
- A tribológus ismerősőm is kíváncsi volt az összetételére, de mint előző irományomban leírtam, ezt a terméket állítólag szabadalom védi. (bár ezzel kapcsolatos hiteles adat nincs az oldalom). Ez nem volt meglepő, mert egyetlen adalék gyártó és forgalmazó sem bocsátja közszemlére termékének összetételét. Tehát megállapíthatjuk, hogy ebben nem különbözik más adalékoktól.
- Igen tribológus ismerősöm elolvasta az oldalon lévő infókat és azt mondta, hogy” alapvetően korrekt és kenéstechnikailag is helytállóak információk”. (mint már előző irományomban leírtam)
-A többi kérdést és megjegyzést összefoglalnám nagyvonalakban.
Ezekből a mondataidból süt a korunk reklámokkal bombázott, tudatos vásárlást elnyomott vásárló szavai. A mikor egy termék felhasználhatóságáról beszélünk akkor első kanyarban szó sem lehet hitről és meggyőzésről. Helyette a hiteles, ellenőrizhető tények és a konkrétumok jöhetnek szóba.
1.A hit kételyek nélkül nem más, mint fanatizmus, ami mindegy, hogy hol és milyen mértékű, egy biztos, hogy káros.
2. Eszem ágában sincs meggyőzni téged arról, hogy a Bishop’s adalék a legjobb, ami kapható. Én viszont meggyőződtem arról, hogy a birtokomban lévő adatok alapján, (amelyeket Te is megtalálhatsz és beszerezhetsz) amelyeket szakemberekkel is értékeltettem, ez az adalék tűnik számomra a legmegfelelőbbnek. Ha meggyőzőbb egy olyan ember ajánlata, akinek hinni akarsz, az a Te dolgod.
Ha TV-t akarok venni, számomra mindegy, hogy mit ajánl a haverom, az apám, vagy a szomszédom. A TV szerelőhöz megyek megkérdezni, hogy mit ajánl. Én ugyan ezt tettem az adalék vásárlása előtt is.
A fórumban való részvételem oka, pedig az, hogy erről az eredményről tájékoztassam adalék használó társaimat.
Ennyi.
Előzmény: wolfka (19)