_MrB_ Creative Commons License 2007.12.10 0 0 11422
Nekem anno, amikor elkezdtem a lencsét hordani, senki nem vágott ilyesmit a fejemhez. Sőt... olyasmit hallottam, ajánlotta ismerős, hogy hordjam 1,5 hónapig, vagy amég nem érzem, hogy rossz a lencse, mert addig ugysem okoz gondot. És hogy hordjam nyugodtan 24 órában a lencsét, mert minek kivenni, ha jól van az bent is?

És ténleg...

leszámítva, hogy olyan eres, és kicsit válogatós lett a szemem, mint állat...

és valóban, miután jobban utánna néztem, azt kell gondoljam, igen nagy mázlim volt, hogy ennyivel megúsztam..

és igen, nem fájt, nem fáj, nem van semmi érezhető jele a dolognak. Csak 1xüen nem mind1, milyen lencsét, cseppet, löttyöt használok.

És erre sok idő után mutatott rá egy doki, hogy "Dehát magának nagyon csunyán eres a szeme! Nem biztos, hogy hordhat még lencsét..." szerencsére jöttek az újabb lencsék, és szerencsére üresek az ereim...

Utólag belegondolva, ha akkor valaki odaáll, s elémtárja a nem optimista, szarjunk bele oldalt, hanem a másikat, a sötétet, akkor biza elgondolkom, és lehet nem lenne ennyire eres a szemem... de senki nem volt olyan bátor, mint én mostanában.

IGEN, Én fel merem vállalni, hogy megvakulhatsz, hogy nem ér meg 3-500 forintot egy esetleges újabb gyulladás kockáztatása...

Bocs, ha sértő ahogy tettem, de elgondolkodtál rajta. Elértem, amit akartam.
Előzmény: lolka02 (11421)