halaloszto Creative Commons License 2007.12.07 0 0 22999
pont ez a gond! a 20 perc es a hoterjedes. 20 perc alatt lehet hogy csak 0.1-0.2 fokot hul a lakas, ennel nagyobb ingadozast okoz a meresben ha elmegy valaki a termosztat elott! nem tudja pillanatszeruen megmerni a helyzetet, csak orak szintjen, akkor meg mar keso.

Azt csinalja, hogy megtanulja hogy ha kint -5 fok van es 22-t kell tartani, akkor pont jo a 12.5 perc 20 percenkent. Nem tud ontanulni rendesen ha csak a belso homersekletet meri, mert mire megtanulja megvaltozik a helyzet, pl ejjel megtanulja hogy kozepesen kell futeni, aztan delelott jol felmelegedik a kinti ido, csokken a haz vesztesege, es sokkal kevesebbet kellene futeni.

Ha van homero, akkor is ontanul, csak azt tanulja, hogy -5 fokban ennyit kell futeni, +5 fokban meg annyit. Ha hirtelen lehul az ido, eszebe jut hogy tavaly telen amikor ilyen bazi hideg volt mennyit kellett futeni, es egybol jol csinalja.

Aminek nincs homeroje kint, az az oraval tud jatszani, kulon tanulja hogy ejjel mi a palya, meg delelott, meg delutan meg este.

Tkp kellene neki meg egy fenymero is, hogy azt i smeg tudja tanulni hogy mi a helyzet ha besut a nap meg amikor nem sut be a nap. Mondjuk termosztatot eszaki szobaba szokas tenni, oda meg nem sut be es kesz.

vajk
Előzmény: sokoban (22983)