nszethi Creative Commons License 2007.12.06 0 0 22928

OFF

Kedves r0226!

Ha már a személyeskedésnél tartunk akkor mint kezdő urológus megjegyezném az agysebésznek, hogy sajna mi gyakorló urológusok az egész szervezetet müködését (komplett áramköröket, áramköri egységeket) átlátjuk, és nem csak a vakbelet és annak azt a részét, ami a lyukon látszik.

Szerinted melyikünknek okozna nagyobb gondot a másik szakmája? Mert nekem nem probléma egy üres zsigulikasztnit 2 nap alatt a nullából bevezetékelni mindenféle rajz nélkül, és nem probléma a 200e ft-ért cserére javasolt, Peugeot komjuterben megkeresni azt az 500 Ft os alakatrész ami bexart, megjavitani a fütőventillátorvezérlőt ami csak 60e lenne. Úgyhogy járnak is az agysebészek hozzám rendesen. Én adhatok az agysebésznek egy régi asztalirádiót, rajz nélkül 1ó helyett 1 napos határidővel?

 

Felvetődött egy probléma, én elmondtam, hogy szvsz mi a megoldás, ami ráadásul nálam évtizede müködik. Lehet hogy nem lenne szabad elméletben, de gondos kivitelezés (terhelésszétosztás) estén a gyakorlatban megy. Mi is szoktunk főzni de úgy ritkán, hogy mind a 4 lap + a sütő is fullon megy egyszerre, mert sajna ez a gyakorlat.

 

Nem nézem le mások szakmáját, de halkan megjegyezném, csak Neked, hogy Ohm törvényben nem telefon, villany, és autóvillamossági szerelő a tudás csúcsa. Én mindent meg tudok csinálni az Te szakmádban forditva viszont nem hiszem hogy igy lenne.  Ja és nem 10, hanem 3x10. A letöbb lakásban, a modern kütyükkel együtt 1x16-20A van, a 25 is ritka. Leülsz, aztán UxI=?  Elég gyorsan ki lehet sakkozni melyik variációbanlehet a legnagyobb csapást mérni Visontára.

 

Csókoltatlak!

 

ON