Zoli_t5H Creative Commons License 2007.12.05 0 0 10575
Na tobbek kozott ezert is szidtam en a volt tulajt, mert nalunk is igy volt. Olyan szepen eltuntettek a peneszt, hogy csak na (meg ok is futottek, mint a bolond - utolag tudtam meg a gazmuvektol, hogy meg a mi jelenlegi horror szamlaink sem kozelitik meg azokat az osszegeket, amiket ok fizettek - havi 40e koruli atalanyt... na az kemeny).

Es most hogyan vedekeztek a penesz ellen? (Mivel sikerult megoldani? Ne mondd, hogy peneszgatlo festekkel, mert az szerintem csak parasztvakitas, egyszeru tuneti kezeles).
Nalunk (futesi idoszakban) kb. havonta egyszer jon ki az egyik szoba felso sarkaban, meg a konyha egyik felso sarkaban (ugyanazon az eszaki falszakaszon van mindketto) egy tenyernyi folton... a koszoru persze szigeteletlen, mint kiderult, szoval meg oda is ki kell talalnom valamit. Az oldalso teto kinyulas alulrol be van deszkazva, arra gondoltam, hogy ha mar ugyis uveggyapotozom a fodemet, akkor oda abba a resbe is, ami a koszoru es a tetokinyulas kozott van, tomkodok be gyapotot, hatha hasznal valamit.
Velemeny?

Persze biztos nem lehet ilyen szepen illeszkedoen betenni, de hatha... megprobalom. Ha nem hulyeseg.

Előzmény: ncc1701 (10574)