LianaSoroksár Creative Commons License 2007.11.27 0 0 123

Jó reggelt mindenkinek!

 

Örülök, hogy megint ébred a topic, és köszönöm a válaszokat! Tudtam én, hogy rendes emberek lakhatják Dunavarsányt :-))))

 

Ez a lámpa-mizéria azért elég riasztó, de nem ijedünk ilyen könnyen... Péter kérdezte a régi 51-est, én is erre lennék kíváncsi (a hétfői kukást majd csak kicselezzük valahogy), de a sóderos-bűzgyáros-életveszélyes-lassújárműveket már most utálom.

 

Budapesten is van 1-2 forgalombénító lámpa, amit évek óta nem sikerül átprogramoztatni. Ennek ellenére jó lenne megtudni, kik üzemeltetik, programozzák a "mi" lámpánkat. Ha igaz, hogy a Haraszti-lobbi belepiszkáltatott a programba, akkor talán nekünk is van esélyünk. Ha ésszerűbb programozással rövidíteni lehetne a Varsány felőli sort és nem növekedne jelentősen a merőleges irányban várakozó karaván, akkor erről talán meg lehetne győzni az "illetékes elvtársat". Az érintett polgármesteri hivatalok bizonyára beszélőben vannak a forgalomtechnikai céggel.

(Egyébként gondolom, hogy néhány szép tavaszi reggelen végigsétálva a sor mellet, össze lehetne egy-két ezer aláírást gyűjteni kérés erősítésként. Népi kezdeményezés :-), népszavazás :-) stb., úgyis ez most a divat...)

 

Apropó: milyen a varsányi önkormányzat és hivatal?

 

Iskolai állás ügyben való segítőszándékot köszönjük. Voltunk mi is bent és nagyon kedves, szimpatikus tanárokat láttunk s ilyen volt az ig.h. is, de azt mi is tudjuk, hogy jelenleg sajnos nem kapkodnak a pedagógusok után. Csökkenő gyerekszám, növekvő tanári óraszám mellett nem több, hanem egyre kevesebb pedagógus kell. (A hivatalos álláspont szerint... gyerekeink neveltségét, tudását tekintve én azért mást gondolok... vagy csak a családi érintettség okán?! :-) 9

 

Nyugati lakópark: mi is örülünk, hogy nem oda költözünk, pedig a bűzről korábban nem is hallottunk. Tényleg ilyen sz.r a helyzet (vagy a szag) ?!

 

Bocsi a hosszú bejegyzésért.

 

Sziasztok!