kdatta Creative Commons License 2007.11.24 0 0 5057

Sziasztok!

 

IO! Ez az angyal eszméletlen jó lett!!!!! Gyönyörű! Az arca, a haja, a ruhája.....  Mindene tökéletes, a szeme is!!!! :o))))
Igazad van,valószínűleg én is azért küzdöttemmeg a végtagokkal, mert én is relatíve vastag anyagból kezdtem el. Ikeás nyers pamutvászon.

 

Kriszta! Mit csinálsz másképp? Most jól felcsigáztál!!! :o))) Azt tudom magamról, hogy csak jobbról balra tudok varrni. Próbáltam már úgy hogy az óramutató járásával megegyezően applikálok, de katasztrófa lett az erdménye... :o) Fordítva pedig remekül működik! :o))
Annyira sajnálom, hogy nem tudjuk megnézni az alkotásaid! Dani látta már a dobozt? :o)

Pihe, aranyos lett az angyi, csak nekem egy picit erős az arca hozzá, szerintem, de a ruhája nagyon jó! :o)))

Beszand! Üdv itt is! :o)) A te angyid is édes lett! Kár, hogy nem látszik szemől, de nem gond, megnéztem! :o)))  Ügyes vagy! :o) A kezeit nekem is elnyomta a ruha, de én picit levarrtam, hogy ne álljon szét nagyon.

 

IO! Ma megpróbálom a feliratozást, bár most eléggé felborult a menetrendem. Készül az új varrósarkom!!! Én szép kényelmesen megterveztem, apum aki asztalos kiszámolta nekem, majd szépen leadtuk a rendelést a lapszabászatnál tegnap délelőtt... Arra számítottunk, hogy ebből talán hétfőn, vagy kedden lesz anyag. Ehhez képest már tegnap délután telefonáltak, hogy kész a motyó! :o) Persze nem sírok, hogy hamarabb lesz meg a sarkom! :o))) Most is van, csak nem praktikus. Meg nem is férnek már el a cuccaim. Mivel kicsi a lakás, esélyem sincs külön varrószobára.... Elpakolászni, előszedni mindent meg én nem szertnék nap mint nap. :o)))))

 

Ja és még valami történt tegnap. Cameának köszönhetően, aki feltette a szuper narancsos alma lekvár receptjét, megfőztem életem első lekvárját!!!! CSajok! Aki szerti a pikáns lekvárokat készítse el! A férjem teljesen oda meg vissza van a teljesítményemtől. És ali ásfél óra alatt rend volt  a konyhában. :o))) Puszi érte Camea!!!! :o)))))

bocs, ha off, de én nagyon büszke vagyok rá :o)))
Előzmény: Törölt nick (5033)