Pat74 Creative Commons License 2007.11.23 0 0 75802

Sziasztok lányok!

 

Minden talpmasszőr érdekel, akár privát e-mailben is, nehogy reklámnak minősüljön.

 

Lillifee Nem akartam úgy tűnni, hogy neked esem:), megpróbálok bízni az orvosomban, bár bennem is vannak kételyek. Alapvetően inszeminációknál 3*5 szem Closti-tól volt, hogy 5 tüsző nőtt - az egy dolog, hogy nem volt sikeres, de csak azt láttam, hogy most hatalmas mennyiségű szuritól csak 3 és az is nehezen. Azt viszont nem tudtam, hogy minőségre is lehet hatni a szurikkal...

 

Persze reménykedem benne, hogy rossz volt a ciklus, nincsenek könnyű hónapjaim mostanában. A nagy számok törvénye alapján most már valami nagyon jó dolognak kell történnie!

 

Tricsusz szerintem és fele annyi szurit sem kaptam, mint te, egy 450-es és egy 300-as Gonal, vége felé napi 4 ampulla Merional, 2 cetrotide és 1 ovitrelle. Ahogy leírtad te ennek a többszörösét kapod. Gondolom most megemeli az adagom, vagy más gyógyszereket is ad?

 

Lányok még egy jó tanács kellene. A drnő azt mondta, hogy ha megjön, akkor menjek vissza. Az még ugye kb két hét. Kérjek már most időpontot 3 hét múlvára?Vagy ráérek akkor felhívni, mikor megjön? Most ilyenkor mennyi pihi van? Bár a következő úgyis átcsúszik jövőre.