Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.11.19 0 0 526

Hú, de gáz!

 

Ez a kapcsolat vagy már tényleg az utolsókat rúgja, vagy éppen annak a tanúi lehetünk, hogy két bunkó végleg egymásra talált:

 

'Brad Pitt és Angelina Jolie a Beowulf londoni bemutatója miatt múlt héten Angliába utazott. Látogatásuk alatt útba ejtették a Coco de Mert, ami a város egyik legfelkapottabb szex shopja.- adta hírül a Daily Mail.

 

"Brad és Angelina bérelt egy autót, mellyel azonnal a szexboltba hajtottak. Nem véletlenül, séta közben találtak rá az üzletre. Ez volt a konkrét úti céljuk" - nyilatkozta a Daily Mail újságírójának egy jól meg-, vagyis inkább lefizetett informátor. A páros állítólag egy órán keresztül válogatott, majd egy egész zacskónyi játékszerrel a kezükben távoztak.

 

A színésznő, aki egyben ENSZ jószolgálati nagykövet is, valószínűleg nem véletlenül választotta pont ezt az üzletet. A Coco De Mer tulajdonosa ugyanis nem más Anita Roddick lánya, Sam. Roddick a híres angol kozmetikai cég, a Body Shop alapítója. A vállalat egyik volt azoknak a cégeknek, melyek először tiltakoztak az állatokon tesztel kozmetikumok ellen, valamint elsőként forgalmaztak ún. fair trade (méltányos kereskedelem) termékeket.'

[Ez utóbbi két pozitívum miatt egészen könnybe lábadt a szemem:-DDD]

 

http://velvet.hu/celeb/joliepit1118/?print