kalmárkata Creative Commons License 2007.11.19 0 0 316

Látod, ezt nem tudom.

bemásolom amit Kovinak írtam:

 

Azt mondták, hogy ez a vajkultúra (sajtkultúra) olyasmi sajtot csinál, mint a trapista. És, hogy milyen lesz a sajt, az sokban függ még a technológiától is.

Én azt hittem, hogy lesz a listában több féle sajthoz való kultúra., Kis hölgyet kérdeztem, hogy mi van akkor, ha én Pannóniát szeretnék csinálni, erre azt mondta mosolygások közepette, hogy arra van másik kultúra, agresszív, nagy gáztermelő(nagy lukakhoz) baktériummal, de szerinte azt nem lehet megcsinálni házi körülmények közt. Ezt mondjuk sejtem, aztán el is terelődött a szó, így nem kérdeztem már rá, hogy mi van a többi sajtféleséggel.

 

Ennyit beszéltem erről  a hölgyel, aki nagyon türelmes és segítőkész volt. Úgy is akarok rendelni, majd megkérdezem akkor ezekről a dolgokról. Vagy, ha gondolod, hívd fel őket és a 124-es melléken van ez a nőci, ott a neve a dokumentum alján.

Én mondtam neki, hogy egy netes fórumon jutottam hozzá a cég elérhetőségéhez, és másnak is elküldöm a dokumentumot.

Előzmény: Nati23 (315)