MidiTom Creative Commons License 2007.11.18 0 0 103
Jazz3,
Azt mondja C. Elemér, hogy "Ö nem az válaszolós típus" :)
Hát, azért azt az 1775 (most már 1776) hozzászólást a nevemben nem más irogatta ide :)
Egyszerűen arról van szó, hogy eléggé intenzíven dolgozom, gyakran csak 2-3 naponta nézek a fórumokra, és ennyi idő alatt bizony elpörög egyik - másik topic. A mailem nyilvános, tehát akinek lényeges kérdése van, úgyis megtalál.

Ami az egyes gyárak fejlesztéseit illeti, persze nekem is megvan a magam véleménye. A dolog több részből áll, mert vannak pl. roppant korszerű hangszerek, de tök zeneietlen megoldásokkal, meg vannak nagyon muzikális darabok, kissé avíttas technológiával. Külön kérdés a kezelőfelületek milyensége meg a tárolás, a PC-s kapcsolat.
Ha a különféle gyárakat hasonlítgatjuk, akkor inkább azt tartom fontosnak, hogy mennyire veszik figyelembe a vásárlóik valódi igényeit? Amikor pl. egyes Roland fejlesztéseknek nem értjük a mottóját, akkor valószínűleg az van, hogy az USA és ázsiai piacokra szánják elsősorban a cuccot, ami az ő forgalmuk 95%-át jelenti. Időnként persze vannak kifejezetten az európai piacra szánt dolgaik is, ezek fejlesztésében az olasz irodájuk munkája mutatkozik meg. Nehéz lenne megsaccolni, hogy a következő automata keyboardjuk milyen irányba megy el, de a fejlesztések folyamatosan zajlanak.
Előzmény: jazz3 (101)