kdatta Creative Commons License 2007.11.17 0 0 4747

Kriszta! Sajnálom a gépet, meg azt is, hogy nem láthattjuk a műveket... :o(
Azt most nem tudom felajánlani,  hogy átviszem a gépemet és fotózok neked, pedig tudod, szívesen...! :o))) Majd legközelebb!:o))))

 

Néma, köszi a dícséretet! :o))


Jociandi! NAgyon örülök, hogy segített! Igyekszem még ilyenket készíteni! :o)))

 

36évi! Hétfőn varrunk? Oda nagyon szívesen viszek Fanninak én is apróságot!


Erika! Helyes a Pompom, de nekem is szőrös emlékeim vannak róla! :o))) Esetleg ha némi fonalat rágyógyítanál, akkor a kisasszony is elégedett lenne. :o)

 

Karácsonyi vásározók! Érdemes lenne olyan vásárhoz tarsulni, ami majd minden kerületben van...amikor lezárnak egy utcát. Én érdeklődök, nézelődök és ha valamit megtudok, nagyon szívesen szólok, bár egyelőre még semmi...talán rossz helyen keresgélek.  Ez az óránkénti 10,000.-Ft  marha sok... ahhoz nagyon sok árust kellene kívülről is beszervezni, hogy megérje.... :o(

 

Camea! Hogy Te millyen vagy.... :o)) Én sem engedném... Apuccal beszéltük, hogy valószínűleg a gyermekek bulizási helyszíneire mi leszünk a sofőrök... :o)) Vagy együtt megyünk.. :o)) Viszont míg sül a mézesed, és már üvegekben a lekvár, addig simán összeállítod az angyikat! :o)) A lekvár recipét nem osztanád meg? Ölég jól hangzik!!! :o)) Én csokis narancsíveket szándékszom készíteni, de még nem vagyok benne biztos, hogy hogyan is csináljam. :o)))

 

Tegnap varrtam is.  Félúton az ujjam is majdnem odavarrtam, de még csak félig állt belém a tű... sikerült elrántani a kezem, de így is felszántotta az ujjam....De legalább lesz idén karácsonyfatalp takarónk! :o)) Csak éppen befejezésre vár.... Nincs itthon ferdepántom.... :o(  pedig olyan jó lenne befejezni.... addig is ha segítetek nekem... Milyen ferdepánt illene rá leginkábbb? Én szívem szerint olyan narancsosat tennék, mint a csillagok, de ahhoz kevés az anyagom, hogy én ferdén felszabdaljam. Esetleg arany színű szatén...? Pls :o)))

 


Lányok, bocsi a szómenésért. A tippeket előre is köszi, ha lesz!
Lassan lépek, megyünk havat keresni! :o))
Szép, szebb napot! :o)

 

Puszi!

Előzmény: ki1csoda (4695)