Törölt nick Creative Commons License 2007.11.09 0 0 3065
Sosem volt hozza "szerencsem" (szerencsere...) :D
Lehet hogy maradi a felfogasom de nagyon nem birom ezeket a feltunesi viszketegsegben (es egyeb mentalis problemakkal) szenvedo arcokat...
A Colomboban van egy tata aki mindent magara aggat es fotoztatja magat mindenkivel. Nem art senkinek... De pl. a buszokon elofordul (es sajna eleg sokszor talalkoztam mar vele) egy undorito budi csavo aki vicceket mesel, es mindenkivel kezet akar fogni es addig nem tagit mig az ember kezet nem fog vele, es hangosan nem mondja hogy jo reggelt.. es addig szorongatja a kezet az embernek amig elmondja a viccet. Aztan persze penzt akar, es akkor a sofor alt. megelegeli es letessekeli a buszrol (de csak szoban, szoval ha nem akar nem megy es alt. nem akar..).
Kesz bakteriumtenyeszet az urge, en a fraszt kapom tole aztan rohanok be a melohelyen a WC-re kezet mosni, fertotleniteni... Es marha sok ilyen van, nem beszelve a baixa-n a sok indiairol meg negerekrol akik allandoan csajokat akarnak felszedni hogy legalizaltassak magukat... Egy idoben ez Mo-n is divat volt, a Blaha-n es az Oktogon kornyeken a sok neger nagyon agresszivan akart felszedni csajokat, rogton hazassag stb. Azert mondom hogy egy idoben, mert mar nem tudom hogy hogy van, lehet hogy meg tart ez... Mo-n sokkal szigorubbak a bevandorlasi torvenyek mint itt, mondjuk nekunk kolonizalos multunk sincs (SZERENCSERE...).
Előzmény: papa_maci (3063)