ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2007.11.04 0 0 21478
Ezen már túl vagyunk.
A tágulásiban levegő van, és leeresztve ~1,8 bar volt a nyomás. Nem tudom, hogy ez mennyire sok, de ez lesz a cucc 3. tele, és azt nem hiszem, hogy felfújta volna magát.

A hőmérséklet nem ingadozik benne, csak a nyomás. És az a vicces, hogy lehülés közben is képes emelkedni. Volt már szerelő (nem e miatt, hanem átrakott egy radiátort), és úgy melléklesen megnézte a cirkót is. Jövő héten fel fogunk tenni egy nyomásmérőt valamelyik radiátorra, mert szinte teljesen kizárt, hogy valóban így ingadozna a rendszerben a nyomás. Azt néztem, hogy a nyomásérzékelőt kicserélni nem nagy kaland. Csak nem sok értelme van, ha nem az a rossz.

Nem tudom pontosan, hogy ennek mi a típusszáma. Digitális kijelzője van, és 30kW-os. Azt gondoltam, hogy ha rossz a nyomásérzékelő, akkor az adhat fals jeleket a zelektronikának, amitől össze-vissza csinál mindent. Szerintetek elképzelhető, hogy valamelyik szelep (pl. bypass) romlott el? Ötlet, hogy miként lehetne rájönni a pontos hibára?

Többet én sem vennék Demradot, de 2 éve ez tűnt egyszerű választásnak, miután a korábbi Eectrolux betojt. Ráadásul kötve van a kezem, mert nagyon kicsi a hely a cirkónak, ez még pont befért.

OFF: Most utoljára: a kémény miatt nem kell perelni, elég egy fizetési meghagyás, kéménybélelés ~10ezer/méter

OT
Előzmény: sjohn (21477)