Éhesló Creative Commons License 2007.10.27 0 0 23806

Még pár ilyen hozzásólás és teljesen világos lehet bármelyikünknek, hogy amikor úgy kívánják magasról teszel bármilyen szerződésre, törvényre: a birodalom alattvalóinak a törvény az amit uralkodójuk diktál!

Ha nincs ENSZ felhatalmazás, hát nem is kell! Elég a meztelen agresszió és aki ugat a pofáját be kell verni!

Azt, hogy Bin Laden hol él(t) senki nem tudta. Az minden esetre biztosnak tűnik, hogy évek óta hol Afganisztánban, hol Pakisztánban rejtőzik vezérkarával együtt. Ekkor most Pakisztánt is le kell rohannunk? Vagy bárkit akiről a hazug usa és még hazugabb stupid elnöke közzétesz egy ordas hazugsággyüjteményt?

Szeretném, ha bemutatnád azt a dokumentumot, hivatkozást amely 5. cikkely alá tartozóként határozza meg a NATO afgán agresszióját. Mint már páran rámutattak a fórumon: ilyen nincs.

Lehet, hogy nem bénázás volt elpusztítani azt a keveset ami Afganisztánból még megmaradt, hanem cél a kábszer nyersanyagforrásainak birtokbavételére és ugyanolyan ordas hazugság volt Bin Laden ottléte, mint az iraki tömegpusztító fegyverek? Egyik helyen kábszer, másikon olaj.....

Azért nem vásárolhatják fel, semmisíthetik meg a mákot, mert ezzel a nagy testvér érdekeit sértenék, a fogyasztói piac nő mint a kender és nincs az az anyag amit el ne lehetne adni a "fej(s)jlett "nyugatnak.

 

 

Előzmény: Törölt nick (23797)