Éhesló Creative Commons License 2007.10.26 0 0 23742

Kedves Hamburger2,

már korábban is írtam Okucaniról, ahol a kétségtelenül nem a legkorszerűbb eszközökkel ellátott magyar műszakiak hétről hétre állították magasabbra a mércét a NATO kitűnően felszerelt, képzett és gyakorlott állományának azzal, hogy a saját egyszerű de jól használható felszerelésükkel, kreativitásukkat, széleskörű szakmai képzettségükkel megoldottak olyan feladatokat, melyek terveit, anyagigényét sem tudták mások ennyi idő alatt összeszedni, előkészíteni. (Meg is kapták érte a jutalmukat - kipusztításra ítéltettek, amiért a birodalmi csapatok szintje fölé mertek emelkedni!)

Már leírtam egy jellemző esetet, megismételem: a HMWW kereke lukas lett. Mieink odalépnek a várakozó és f...t verő sofőrhöz: - Segíthetünk? Mire: - Nem kell köszi, már úton van a szeízrvíz! Megérkezik egy csaj egy szervízkocsival, nekiáll emelni, az usa sofőr csak lesi, a mieink nem bírják nézni a szerencsétlen csajt, odalépnek: - Segíthetünk?

Erre a csaj pulykavörös fejjel: - Nem kell semmiféle segítség, a feladatomat magam is el tudom végezni! És tovább kínlódik, a miaeink megszégyenülten el....

 

Elmebetegek! Isten ne adja, hogy az ő (ilyen) katonai segítségükre legyünk szorulva!

 

Éhesló

 

Ps: Valaki idézte itt már valakitől: aki nem hajlandó a saját hadseregét fenntartani, fenntartja a másét....

Előzmény: Hamburger2 (23734)