csuporka1 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 3148

Azért kicsit tényleg túlmagyarázzátok a dolgot, bár én most már zoli minden megnyilvánulásával kapcsolatban komolytalanságot sejtek, amiben nincsenek számok :))

Hamilton nyilván nem olyan viszonyban van ronnal, mint alonso, de ebbe még csak belekötni sem lehet, hiszen gyerekkora óta ismeri. Megszivatták, elküldte a faszba, nincs ebben semmi. Attól még kibékülhetnek utána. És pont ez nem álszentség, mert nyíltan a sajtó előtt küldte el a faszba. Küldtem én már el a faszba a férjem, ő is engem, de attól még kibékülhetünk utána. Az a nagy gáz, hogy hamilton a gp2 után nem számított arra, hogy a sajtó kereszttüzébe kerül minden megnyilvánulásával. Szerintem egyszerűen nem tudja kezelni a helyzetet egyenlőre, és erre még ron rátesz egy lapáttal, azzal hogy keresztbe az ellenkezőjét nyilatkozza le mint hamilton. Hamilton azt mondja ő hibázott az utolsó versenyen, ron azt hogy a csapat. Ebből megint csak annyi jön le azoknak akik utálják őt, hogy ezzel is magából akar mártírt csinálni… és még volt pár ilyen az évad során.

Egyébként most alonso nyilatkozta azt, hogy kimiről sem kell elhinni, amit a sajtó ír róla, mert egy nagyon vicces figura, és ő szórakoztatja a nyilatkozatok előtt a többieket. Mondjuk ezután elgondolkodtam azon, hogy nem lehet, hogy massa csak tesztpilótának írt alá? :))