Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 1492
Ja... és végül eladjuk a szüleimnél lakozó Peg Perego Classic kocsinkat (4 kocsi azért kicsit sok 1 babához)

20e pénz, marha jó állapotban van.

Ez a kocsi szerintem nem belvárosba való (ld. nem bolygósíthatók a kerekei), tömegközlekedni meg se próbálnék vele viszont szerintem semmi sem tud elromlani rajta, extra jó a rugózása, helyi sétákhoz rossz terepre stb. tökéletes.

Van hozzá egy hatalmas mózes (mi ezt használtuk utazóágynak) és sportülés (azt soha nem használtuk de akitől vettük az is csak néha amikor belerakta az autós hordozót )

(amikor elutaztunk 4 napra akkor ezt vittük utazóágynak - a szobában elaltattuk benne a lányom, utána felmarkoltuk a mózest és rápakoltuk a vázra aztán eltoltuk a göröngyös terepen az egyik étterembe, ott leparkoltuk az asztal mellett, abban végighorkolta amíg mi kajáltunk, aztán vissza a panzióba, kocsiról mózes leemel ... Lilla pedig az egészből semmit se vett észre:)

Szóval göröngyös utakhoz, terepre ideális kocsi - ja, és nagyszülőkhöz altatáshoz (nálunk egyébként ez volt még a funkciója nagyritkán ... ahhoz tökéletes volt)

Sajnálom ezt a kocsit viszont egyrészt benne áll a pénzünk másrészt foglalja a helyet. Jobb lenne az itteni utakra mint az új kocsi de egy 20e-s kocsit soha nem tennék a közös tárolóba. Max. ha egyszer jön egy kistesó akkor megpróbálok levadászni valami hasonlót az első néhány hónapra.

(van hozzá lábzsák meg a mózesre is valami védő izé télre, nyáron meg be lehet állítani szellőztetősre és a háttámlája is megemelhető, a sportülés mindkét irányba felpakolható, a kerekei leszedhetők, a kosár is kiszedhető, a váz könnyű)