csabszika15 Creative Commons License 2007.10.20 0 0 36391
Sziasztok. Tamás vagyok, uj a fórumon, 15 éves tehetséges fényképész fiú. Van nekemegy nagy problémám, szeretnék egy jó fényképezőt, elég jól el is vagyok eresztve zsebpénzileg minden hónapba, eldöntöttem hogy nagy fotósleszekés ehez jó gép is kell hogy tanulhassak. Anyukám azt mondta hogy a saját pénzemböl vegyek ami ugye szerintetek is elég kitolás mert az csak elmegy mindig bulizásra erre arra.De azért csak ösze szedtem nehezen egy canon povershotra hogy benézzeka digitális világba azt hittem róla hogy jó de nem az, rájöttem hogy tehetséges vagyok és hamarki nőttem és nekiadtam egy oszitársamnak. Hogya márkánál maradjak kinéztem egy canon 1dé mark3-mat de a zsebpénzem ehez mégis kevés ezért megkértem apukámat hogy finanszírozza de szerinte ez mégis kicsit sokba kerül válasszak olcsobbat és ha már tudok akkor megkapom azt is. Olvastam mindenfélét neten és tökre véletlenül olvastam az olimpusznak az uj gépéröl amiröl eddig azt se tudtam hogy ilyen létezik töriből azért emlékszem hogy zeusz görög isten lakott az olimpusz hegyen, aző fia herkules aki már félig ember na olvastam e3rol hogy jó meg minden hogy ez lesz a márka csucsgépe ami mondjuk vicc :))) mert a márka az canon, mindenhol ezt irják nem az amiröl még nem is hallottam eddig. az olimpusz meg a saját gépéröl ira ezt ami szerintem nagyképüség, de ha az ára félmilla alatt lessz akkor érdekelne és megkapom. ugye ez elég türhetö közepkategoriás kis gép lesz amivel azért nem kell majd szégyenkeznek ha fényképezek mert valamit tud és ugy néz ki mint egy fényképezö, tudom nem egy canon de arra még nem telik. mit tudtok Róla menyibe fog kerülni és hányszoros zomos optikája lesz mert az fontos gondolom de sehol nem irják hogy pl. 12szeres ami márelég jo lenne a régi povershotomnak 3szoros volt ami világosan levoltirva nem sötétitettek. És legalább 12mega pixeles lesz? Ami nagyon tetszik hogy kihajtható az elcdje mint a povershotomnak ami néhajól jöhet ha makrózásban is kiakarok teljesedni. Válaszotototokat előreis köszönöm Tom