Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.10.19 0 0 524

Na, azóta azt is olvastam, hogy Anniston emberei kategórikusan cáfolták, hogy Pitt bemutatta neki a Jolieval közös gyerekét.

 

Sőt, egy legújabb hír szerint Anniston nem régiben azt mondta Pittnek, hogy "gyűlöllek!"

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De, ettől még Jolie - hírek szerinti  - megnyilvánulásai mindenről tanúskodnak, csak szerelemről nem. A csaj szavai undorítóak, nem mintha Pitt nem érdemelné meg a sorsát, ha már egy ilyen nőt választott.

 

Brad Pitt teljesen hülye a pénzügyekhez

A hollywoodi álompároknál is ki vannak osztva a hétköznapi szerepek. Az egyik a pénzügyekhez konyít és összefogja a családot, a másik dolga, hogy szép legyen, kussoljon és mosolyogjon. A Jolie-Pitt párnál is így van ez, csak épp fordítva, mint ahogy gondolnánk.


2007. szeptember 20., csütörtök 9:32

A Jolie-Pitt párosban úgy tűnik Jolie hordja a nadrágot és Brad Pitt a buta liba, aki jobb, ha befogja a száját és bájosan mosolyog. Legalábbis Jolie szerint így van. A Dailymail egyik forrása azt állítja, hallotta Pitt élete párját, amint így fakadt ki egyik barátjának: "Az igazság az, hogy nem osztunk meg mindent egymással. Teljesen külön kéne megoldanunk a dolgainkat. Biztos tudod, hogy például pénzügyekben egyedül én döntök. Brad tudja, hogy van, amikor csak annyi a dolga, hogy fogja be a száját és mosolyogjon. Nem fogom ezt megbeszélni Braddel, mert tudod, hogy teljesen hülye, ha pénzügyekről van szó. Valakinek mégiscsak meg kell hoznia a nagy döntéseket. Be akarja fektetni a pénzét, de ez képtelenség. Semmi értelme az egésznek" - írja a Grazia magazin.

 

A beszélgetés állítólag a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben zajlott le, még szeptember elején. Először az In Touch magazin amerikai kiadásában jelentek meg az elcsípett mondatok. A támadás teljesen a földbe tiporta Pitt férfiasságát, különösképpen, hogy épp mostanában szeretne megszabadulni a "papucs" imidzstől - írja a Dailymail. A Grazia magazin forrása szerint "Brad mindig is utálta, hogy szépfiúként skatulyázták be őt. Büszke arra, hogy jótékonykodik, így például a New Orleans újjáépítésével kapcsolatos segítségére is. Ezért nagyon fájhat neki, hogy épp a barátnője ócsárolja őt."

 

 

Angelina Jolie szerint Pitt borzalmasan öltözik

 

Angelina Jolie szerint Brad Pitt úgy néz ki, mint egy csapos. Jolie azt várja férjétől, hogy cserélje le stlyistját, mert utálja azokat a ruhákat, amikben a férje jár - írta a Female First.

Jolie csak gyűlölettel tud beszélni mostanában Pitt-ről, legutóbb például azt mesélte az egyik barátjának, hogy Pitt gyakorlatilag egy üresfejű macsó, de legalább szép.

Akkor egy újságíró rögzítette a négygyerekes anyuka szavait és a panaszáradatból azt sem hagyta ki a jóasszony, hogy férje még a pénzügyekhez sem ért.

 

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/?d=071012a

 

Ez a hír pedig mintha azt jelezné, hogy Pitt valamennyire menekülne ettől az elmebeteg hárpiától:

 

Pitt asks Jolie for open relationship?

 

September 21 2007, By Alex Fletcher

 

'Taking Lives'

Brad Pitt has suggested to Angelina Jolie that they have an open relationship, say reports.

The Fight Club actor is reportedly worried that their partnership won't last unless they are allowed to see other people.

A source told Life & Style magazine: "His idea is that when they're apart, he can be with other women and she can be with other people."

The insider adds that it is Pitt's relationship with his former lover Jennifer Aniston that is causing a strain on the relationship.

They commented: "Brad says Angelina is so insecure, he's caught her going through his pockets on more than one occasion.

"She turns everything on its head and tries to make Brad the villain. She accuses him of still being hung up on Jennifer Aniston and of not wanting Angie to see the e-mails he's sending to his ex-wife."

 

Előzmény: Álomvédelmi twist (523)