SherlockHolmes Creative Commons License 2007.10.11 0 0 3011

Igeeen, van igény.

 

A csönd a sok olvasótól is erre utal, csak biztosan nem találják az áthelyezett fórumot, mert ugye eltűnt a Házépítés Lakásügyek-ből és ide került az összes lakópark/társasház.

 

Szóval Te is segís!

 

Elképzeléseim:

- valaki segít

- valakik segítenek

- valaki ráveszi a mozdonyvezetőket, hogy nem is zavar bennünket a dudálás és hiába anyáznak, azzal csak magukat röhögtetik ki, szóval, hogy véletlenül az ő családjuk is lakhatna itt és pont nem tudnak aludni.

- a VEKE javasol valamit

- lezáratjuk a gyalogos átkelőt

- rávesszük az öbnkormányzatot/ MÁV-ot, hogy ha a gyalogos átkelőre szükség van, akkor legyenek szívesek alul/felüljárót építeni

- ugyanez igaz a Rákosi úti kereszteződésre, lezáratjuk/alul/felüljáról kérünk helyette. Egy utcával arrébb van felüljáró. Ez itt balesetveszélyes, vonatnak gépjárműnek, gyalogosnak egyaránt. Feleslegesen van ilyen veszély lakott településen, különösen a fővárosban.

- az egész körvasút szakaszt, magát a vasutat rakják a föld alá, legalábbis mélyebbre

- építsenek tisztességes zajvédő falakat, de hatalmasakat. Sok száz, akár ezer ember nyugalmát is veszélyezteti, így az egészségét is a forgalom.

- a vasútra szükség van és a vasúti dolgozók kiteszik a lelküket, éhbérért, még így is elveszítik az állásukat, amikor csak jól némán dolgoznak, senki nem veszi észre őket. Ha valami baj történik, (ne adj isten) pl.: baleset, akkor szidja őket mindenki, vagy nagyon sajnáljuk őket. Mondjuk ki, hogy most is észrevesszük őket és ez a kezdeményezés itt nem ellenük van. Nekik is jobb lenne, ha két veszélyes kereszteződés és zűrös útszakasz helyett védettebb vonalon haladhatnának.

...vagy...

- ... El kell mindenkinek költöznie és bioetanol termeléshez szántassuk fel a területet az Örstől egészen Csömörig... ugye ezt a vasutasok sem akarják, ez itt Budapest és sok pénzt költöttünk a lakásunkra. Ha még több lett volna, nem itt laknánk....

 

Előzmény: zsolioküri (3010)