.ETNA. Creative Commons License 2007.10.09 0 0 141

Kedves mami-nagyi! Igazán örülök, hogy nálad bevált, ez kicsit reményt is ad nekem is. Kb. november közepétől kezdené az orvosom a Remicade kúrát. Most felírták nekem a Methotrexat nevű tablettát, ez a Remicade tájékoztató füzetében is szerepel, (a kúra előtt Methotrexat tablettát kell szedni egy bizonyos ideig). Te is kaptál igyen gyógyszert? A M. tabletta mellékhatás listáján szerepel a máj és tüdőelégtelenséget okoz..., ami azért elég rettenetesen hangzik. Nálad előjött valami.

Bár tul. képpen most már valamit muszáj tenni, mert 400 felett van a reuma faktor a vérben és kezd a röntgenfelvételem is romlani (erosia picike jelei láthatóak, szemben a korábbi leletekkel).

 

Amit nem tudok eldönteni: Methotrexat majd  Remicade infúziós kúra, vagy mindezek mellőzésével a régi jólbevált: Tauredon aranyinjekció?????

 

Bárcsak tudnám, hogy hogyan döntsek, minden orvos mást mond!!!

 

A Tauredonnak is vannak mellékhatásai, de azt már 30 évvel ezelőtt is adták, s az tuti, hogy az ismerősöm 30 év után is "él és virul". Vajon a Remicade-nak milyen hatása lesz, hiszen ennek még nincs 30 éves tapasztalat-listája.......

 

Na most már teljesen össze vagyok kavarodva!!!!!

Előzmény: mami-nagyi (140)