Törölt nick Creative Commons License 2007.10.08 0 0 1480
Na... megvan a közös tárolóba való kocsi... bevallom nekem talán még jobban is bejön mint az ABC Design (ami dupla annyiba került)... bár az tény, hogy az ABC valszeg ezerszer masszívabb kocsi... de megnézem mikor kapok 6e-ért vadiújat belőle...

Szóval az új kocsink paraméterei (bekopizom a hirdetést, úgy egyszerűbb...) Valami no-name kocsi (Baby Happy a márkája), de elég masszívnak néz ki és tök könnyen kezelhető/összecsukható, huzat simán mosható stb.

"Új, csak lakásban, néhány altatáshoz használt babakocsi eladó 6.000,- Ft-ért. Újszülöttkortól használható, tartozik hozzá lábzsák, kupolás, változtatható menetirány, bolygósítható, fékezheto" kerekek, sportkocsinak is kiváló, egyetlen hibája, hogy nem a mai trendnek megfelelo" (sötétkék alapon maci mintás) szín és forma, de tökéletesen megfelel a célnak. A kocsinak 8 db kereke van, az elsők is, hátsók is külön-külön bolygósíthatóak. A kerekek átmérője 17cm, a babakocsi fekvési felülete 72 cm, a biztonsági öv nem 5 pontos, csak alul fogja, de jól.. Van napfénytetője és tároló zsebe is, a tolókar 2 irányba fordítható. Egy mozdulattal összecsukható. A lábzsák rápatentolható."

Nos, a kocsi tényleg olyan volt mint a hirdetésben, vadonat új, 0 kopás (kerekeken se volt semmi), jó nagy háló az alján, tök jó zseb hátul, fél kézzel is eszméletlenül könnyen manőverezhető...

Szurkoljatok légyszi, nehogy ellopják a közös tárolóból (ld. nem mertem új kocsit oda rakni de ez a kocsi tényleg marha jó úgyhogy...)

Bepakolok róla néhány képet... (sokat filóztam, hogy akkor most eladjam-e a nyáron vett ABC designt mert nyaraláshoz ez a kocsi is tökéletesen megfelel a jövőben -talán még jobb is- de végül úgy döntöttünk, hogy marad a szüleimnél így ha átmegyek hozzájuk akkor nem kell a kocsit átcűgölni)

Ja igen... még egy tapasztalat: ha átfordítható tolókaros a kocsi akkor eszméletlenül jó ha 4 bolygósítható kereke van így az ember eldöntheti, melyiket fixálja... az ABC-vel egyedül az volt a bajom, hogy átfordítva nehezen tudtam kormányozni... ezzel meg marha jól megy a dolog:) Nem értem, hogy a nagyobb márkák miért nem csinálják az összes kocsit ilyenre... (gondolom megvan az oka)