Törölt nick Creative Commons License 2007.10.04 0 0 118
Az AVRO és a többi szerencsétlen kísérlet meg szerintem mindeképpen a valódi kísérletsorozat álcázására szolgálna. Kiváncsi lennék melyik ország ölne dollármilliókat egy egyszermélyes scészealj alakú gépbe, mely alig 1 méterrel a föld felett lebeg, instabil, megbízhatatlan és gyakorlatilag egy AK-47essel a roncstelepre küldöd a dollármilliókat. Tudjátok ez olyan mint a gyógyszeripar. Nem hiszem el, hogy ennyi pénzt fektetnek bizonyos gyógyszerek kifejlesztésére és nem hoz semmi eredményt!
Tudjátok a tabletta nagy biznisz. Ha mindeki meggyógyulna egy pirulától, akkor már a gyártók nyugdíjba megehtnének. Ugyan ezt vallom a repülőgépgyártásban is. Amíg az amcsik nem jutottak spéci német tervekhez egy darab szart nem ért a fogyatékos mérnökeik tudása. Talán még mai napig centrifugálkompresszoros szaross angol hajtóművet használnának meg légcsavart amien fogyatékosak voltak!
Ez az átka a MCdonaldson nevelkedett "mérnök" fiókáknak. És közben európa a szégyen miközben egy normális amerikai mérnök elismerte a Lockheed-Martinnál, hogy a még a szovjet repülőgép és rakétakonstruktőrök is jobbak!
Ugyanakkor azt sem igen hiszem, hogy az amerikaiaknak az 51-es körzetben valódi antigravitációs gépei lennének. Hisz akkor bevetette volna az öbölháborúban vagy akár az irkai háborúban. Nem sok értelme van olyan játékszert kifejleszteni ami csak a garázsban porosodik. Az SR-71, U-2, F-117 mind mind be lett vetve és nyílvánosságra is hozták őket. Természetesen az avatatlanok mit sem tudtak arról, hogy többségük már több mint 20 éves konstrukció!