Némedi László __ Creative Commons License 2007.09.02 0 0 21989

-politikai nyomást csak az éppen aktuálisan hatalmon levő pártra(pártokra) lehet tenni, de akkor politizálsz, és ráadásul ellenzékből, ami lényegében reménytelenné teszi a dolgot (nem kapsz pénzt, az ellenzék melléd áll :)) ami azt jelenti, hogy a sajtó csak mint az adott ellenzékiek fegyveres szervezete fog jellemezni.

Az éppen aktuálisnak benyalás sem jó, mert akkor meg semmit nem érsz el.

 

Szerintem csak az abszolút politika-mentesség lehet járható, folyamatos nyílt szakmai anyagokkal (amiben nem a hibákat elkövetőket nevezzük meg, hanem azt írjuk le, hogy ezekből a forrásokból mit lehet jobban kihozni).

 

-A fegyver kapcsán tehát azt mondod, hogy ha valaki alkalmas rá, miért ne tarthatna otthon páncéltörő ágyút? :))) Ha meg csak az amerikában megengedett nem-sorozatlövésre alkalmas fegyverekről beszélsz, akkor marad a pisztoly.

Egyébként az hogy hol van tárolva, teljesen lényegtelen (végül is a közeli laktanyába be tudok gyalogolni, ha baj van), inkább a gyakorlás a kérdés (mert gondolom nem jó, ha RPG-vel otthon a libákat lövöldözöd :)))) ennek kell a kereteit megtalálni, tehát a fegyvertartást továbbra sem érzem fontosnak.

Előzmény: elyühet (21981)