Hamburger2 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 21670

Üdv!

 

Ez benne van a pakliban. A hozzászólásod sok részével egyet is értek. Viszont a hadurak és fejpénz kérdése nem ilyen egyértelmű. Azért a mostani hadurak már közel sem tartanak fegyverben annyi embert, mint a háborúk alatt! Nagyon sokan közülük igyekszik "legalizálni" hatalmát és politikusi karrierrel próbálkozik. Sokan beálltak közülük hivatalnoknak.

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne jelentenének lehetséges veszélyt. Abban  igazad van, hogy esetenként még hozzájuk is jó képet kell vágni, de ennek ellenére igyekszünk arra törekedni, hogy ne az ő hatalmukat erősítsük, hanem a központi kormányzat helyzetét stabilizáljuk a támogató projektjeinkkel.

 

A helyi hatalmi viszonyok nagyon-nagyon szövevényesek és soha sem tudhatod, hogy kinek a bizniszébe rondítasz bele egy látszólag ártalmatlan lépéseddel! Ilyet is volt már "szerencsénk" megélni, nem is egyet!

 

Ettől függetlenül a "fejpénz" hagyományos értelemben nem állja meg a helyét, viszont az tény, hogy nagyon sok olyan projektet hajtunk végre, amelyek ha nem is feltétlenül egyes személyek, de legalábbis egyes embercsoportok jóindulatának elnyerését célozzák. Hogy ezek kötődnek egyes hadurakhoz? Az bizony könnyen meglehet, mert itt majdnem minden hatalmi csomópont élén egy jelenlegi, vagy egy volt hadúr áll! A határ elmosódik a levegőben állandóan jelen lévő porban! :) Valahol erről is szól a CIMIC! :)

 

Hamburger

 

 

Előzmény: monor-21 (21661)