recon Creative Commons License 2007.08.24 0 0 21475

"Ilyen fegyelemmel, még mit lehet rátok bízni?"

 

Nem veszem sertesnek a megjegyzesedet, mert nem ismersz szemelyesen. Akkor valoszinuleg mas lenne a velemenyed. Ha egy kicsit visszaolvastal volna a hozzaszolasaim kozott, akkor is lehet, hogy mas kepet kaptal volna. Mindegy, ez nem az en bajom.

 

Gondolom nem voltal katona, vagy ha igen, akkor sem kerultel a kozelebe a katonai ejtoernyozesnek. Nem erezted azt az adrenalin rohamot, amikor minden egyes ugrasnal a halallal jatszva kilepsz a gep ajtajan es rovid (vagy hosszabb) zuhanas utan kinyilik az ejtoernyo. Nem erezted meg azt a tehetetlen elkeseredest, amikor egy tetves sereg nem hajlando elismerni a katonainak a teljesitmenyet es evtizedes "tiltott" hordas utan legalizalna az ejtoernyos jelveny gyakorlo ruhazaton torteno viseleset, mint azt minden mas hadsereg teszi (meg a harmadik vilag beli seregek is). Nem is probalom veled megertetni, mert ha itt lennel kozottunk, akkor ugyanigy ereznel. Kulsoskent viszont a velemenyed engem (meg gondolom minden egyes katonai ejtoernyost) nem igazan erdekel.

 

Nyugodj meg, hogy az alaprendeltetesemen belul barmilyen feladatot rambizhatsz, azt vagy sikerrel vegrehajtom, vagy menet kozben elbukom, de ugy, hogy mindig a 100 szazalekot nyujtottam. Azt hiszem az alegysegem teljesitmenyei onmagukert beszelnek, en pedig nem erzem szukseget annak, hogy barkinek is bizonyitsam a ratermettsegemet. Kulonosen nem egy internetes forumon. Lehet, hogy titkot arulok el, de a jatszos ruhamon egyaltalan nincs felvarro, ugyanis a kulsosegek csak a laktanya kapuin belul jatszanak szerepet. A kapun kivul csak a teljesitmeny szamit. 

Előzmény: 1805 (21420)