Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 516
Milyen szánalmas, hogy ez a "rihonya" neked a legfontosabb... :-) Az elmúlt hónapokban feleannyit nem foglalkoztam a nővel, mint te. Ha érdektelennek tartanád, akkor magasról tojnál a rajongóira és a róla szóló hírekre.
Tudom, azért csinálod, hogy felnyisd az emberek szemét arra az "igazságra", amit pár képből és hírből levontál magadnak. A gond csak az, hogy a folyamatosan megcáfolt, vagy önmaguknak ellentmondó cikkek egyetlen józan embert sem ingatnak meg.

Angelina rossz anya, mert elment Afrikába bulizni? Kérem szépen, a képek alapján a kérdéses időszakban végig Amerikában tartózkodott. Tanulság: a cikk koholmány volt.

Angelina valójában csak a nőket szereti, és emiatt ott fogja hagyni Pittet? És ezt mire alapozod, egy kilenc éve otthagyott, feltűnési viszketegségben szenvedő szerető másfél évvel ezelőtti ostobácska szövegeire? (Mivel Jenny Shimizu ezeket a mondatokat még Ange terhessége alatt, azaz tavaly tavasszal nyilatkozta.)

Angelina nem bírja elviselni, ha Brad Jennel kommunikál? Egy, nem tudjuk, hogy van-e köztük kapcsolat. Kettő, a közeli barátok beszámolói a veszekedésekről és a telefonhívásokról körülbelül annyi súllyal rendelkezik, mint a lepkefing. Egy bíró körberöhögne, ha ilyenekkel próbálnád meggyőzni.

Angelina nem szereti Shiloh-t, és csak a másik hárommal törődik? A képek tanúbizonysága szerint Shiloh teljes lelki nyugalommal ül az anyja karjaiban, Jolie úgy viselkedik vele, mint a többiekkel, és az élő interjúkban is ugyanolyan hangon mesél róluk.
Az ismerősök történetei arról, hogy nem hajlandó tisztába tenni, nem veszi fel, ha sír: lásd az előző pontot. Ha elhiszed, hogy létező emberek nyilatkoztak, akkor jár neked a "bulvárlapok tökéletes olvasója" megtisztelő cím.

A betett cikkek kilencven százalékát simán meg lehet cáfolni. Persze ez ne tartson vissza, nyugodtam bepakolhatod a következő évek bulvártermését. A szennylapok hírecskéinek megcáfolása és az ostobaságokra rámutatás úgyis az egyik netes hobbim. Még az engem idegesítő hírességeket is megvédem, ha a szokásos Velvet-stílusban olvasok róluk. A kedvencem a tavalyi Suri Cruise-féle sárdobálás volt. Az apját ki nem állhatom, de amiket róla állítottak, már túlment minden határon.
Előzmény: Álomvédelmi twist (504)