dr_kotasz0831 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 20733

Sziasztok!

 

Politika mentesen megjegyezném a következőket:

(Reggel a klubrádióban volt egy riport, melyben megkérdezték az Emeszpé és az Eszdéesz mittudoménkijét a Honi Gárdával kapcsolatban)

Ugyanis:

A honi gárda kezdeményezését támogatja:

- a KDNP (mint ötletgazda Simicskó képvis.)

- A Fityesz

- Az EmeszPé

és mielőtt örlülnétek elmondom, hogy miről szólt a beszélgetés, azaz mi adta a konfliktushelyzetet, ami miatt meginterjúvolták a delikvenseket:

Aszongya az SZDSZ-es csóka: Nincs szükség honi gárdára mert: (nevetni tilos)

- Nem akarnak munkásőrséget (?)

- Nincs szükség egy ilyen gárdára, mert a Honvédség minden feladatot meg tud oldani. Példaként a sorozatos árvízeket említette, melyet a Honvédség megoldott a civil szervezetek segítségével. (!)

- Egyébként is, az egészet a Fityesz találta ki, hogy elterelje a figyelmet a Magyar Gárdáról (háháháhá, 2002 óta próbálkoznak, akkor még Nemzetőrség néven)

 

Ki hallotta a riportot?

 

Aki nem annak elmondanám, hogy volt egy kérdés a riportertől (igyekszem pontosan):

- Magyarország egy erős állam vagy sem?

Na mi volt a válasz?

Hogy erős. Na most lehet nevetni. :D

Erre azt mondja a riporter csákó, hogy ez meglepi, mert Demeter E. képv. azt mondta nemrég, hogy gyenge. Akkor most mi van? Ezután jött a bullshit, de olyan hogy még nekem is megremegett a kezem a kormányon, pedig én aztán tudok mellébeszélni.

 

Ami marhára feldühített, hogy miért kell valamit elrontani, ha azt lehetne jól is csinálni? Miért nyilatkozik valaki (itt elsősorban az SZDSZ mókusra gondolok) ha fogalma sincs a reális honvédelmi helyzetről?

 

Röhej. Ki hallotta?

 

Én