Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.08.04 0 0 421

Ne reménykedj, ennek a kapcsolatnak szükségszerűen végének kell lenni. És éppen e hülye picsa miatt.

 

http://velvet.hu/celeb/brangeli0803/?print

 

Jolie és Pitt már a gyerekelhelyezésről tárgyal

Bennfentesek szerint a hollywoodi álompár napjai meg vannak számlálva. Miután a múlt héten még házassági szerződésről hallottunk, a legújabb dokumentáció már a gyerekek elhelyezését szabályozza. Ami abban az esetben érdekes, ha a pár mégsem marad együtt.

 

velvet (velvet@mail.index.hu)
2007. augusztus 3., péntek 14:50



Bár múlt héten már házassági szerződésről volt szó, a Pitt-Jolie sztárpár kapcsolata a jelek szerint mintha mégsem az esküvő felé tendálna. A ceremónia szervezése helyett újabb papírmunkába vetették magukat: most arról kötöttek szerződést, hogyan oldják meg a gyerekek közös nevelését arra az esetre, ha útjaik különválnának.

 

Szerelemből háború

 

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film fogatásán ismerkedett össze és 2005 óta vannak együtt. A legtöbben csak pár hónapot adtak a kapcsolatnak, hiszen a dúsajkú színésznő előszeretettel csap le férfikollégáira, majd dobja őket nagy hirtelen, és azt sem gondolta volna senki, hogy Brad Pitt tényleg képes otthagyni érte feleségét, Jennifer Anistont. A rosszakaróknak azonban nem lett igaza. A híresség a nevére vette a színésznő két örökbefogadott gyermekét, Maddoxot és Zaharát, 2006. május huszonhetedikén megszületett kislányuk, Shiloh, és idén együtt adoptálták Paxot, a hároméves vietnámi kisfiút. Némi gyanúra maximum az adott okot, hogy az esküvőt egyre inkább húzták és halasztották. Bár a TheRadReport nemrég hírül adta, hogy a páros már előkészítette a házassági szerződést, úgy tűnik ez is csak egy újabb kétségbeesett kísérlet arra, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Angelina Jolie állítólag azért egyezett bele a szerződés megkötésébe, mert iszonyatosan féltékeny az exfeleségre, Jennifer Anistonra, aki még mindig nagyon jóban van a Pitt-családdal.

 

Itt a vége?

 

Persze ez csak a hab a tortán, az ismerősök azt állítják, hogy a heves, szinte vérre menő viták már májusban, Prágában elkezdődtek. A színésznek egyszerűen elege lett abból, hogy mindig azt kell tennie, amit kedvese mond. „Brad gyakran felpattan a motorjára, amikor elege van. Angelina attól fél, hogy egy nap elfelejt hazajönni.” – mesélte akkor a sztárpár egyik barátja. Mivel azonban mindketten imádják a gyerekeket, úgy döntöttek, hogy az ő érdekükben adnak maguknak még egy esélyt és elutaztak Franciaországba. Sajnos a családi idill nem tartott sokáig. „Reménykedtek abban, hogy Franciaországban rendbe tudják majd hozni a dolgaikat, de egy pár nap után megint egymás torkának estek.” – nyilatkozta egy bennfentes az InTouche magazinnak. „Angie káromkodott és Bradre öntött egy pohár bort. Brad undorítónak találta kedvese viselkedését.” – egészítette ki a sztorit Life&Style újságban egy másik ismerős.

 

A gyerekekért mindent!

 

Mivel Angelina Jolie és Brad Pitt számára tényleg Maddox, Zahara, Pax és Siloh a legfontosabb, talán sikerül erőt venni magukon. „Már nem boldogok egymás mellett, de a gyerekek miatt hajlandóak színészkedni egy kicsit. Nem szeretik egymást, csak a négy gyerek miatt maradnak együtt.” – nyilatkozta egy aggódó ismerős. Annak ellenére, hogy a két sztár valóban nagyon tehetséges színész, valószínűleg ez a feladat az ő képességeiket is meg fogja haladni. Bár Brad Pitt egyelőre nagyon jól játssza az aggódó pasi szerepét, pár nappal ezelőtt ugyanis hízókúrára küldte Jolie-t, aki édesanyja januári halála óta egyre soványabb.