gaspoltshofen Creative Commons License 2007.07.22 0 0 75024

Szia,

 

ha beírod ide a keresőbe, akkor rengeget infot fogsz találni, mert kb negyedévente előjövő téma.

Röviden a véleményem. A meddőségi dokik egyértelműen lebeszélnek róla, és nem túl szépen nyilatkoznak a hölgyről sem. Én kb. egy éve írtam le ide egy meddőségi dokival folytatott laza (nem a saját dokim volt, hanem egy baráti rendezvényen találkoztunk, így kötetlen volt) beszélgetésünket, hogy mik az ők érveik. Röviden talán a legérthetőbb érvük, hogy a baktérium és gyulladás okozta meddőség már következmény, amit nem old meg ez az injekció, ha jó is valamire, akkor inkább megelőzésre és nem kezelésre.

Ettől függetlenül - mi akkor a kúra közepén jártunk - beadatuk mindketten, mert úgy gondoltuk veszíteni nem tudunk vele, az 5-6 e Ft-os ár meg elenyésző a lombikos költségekhez képest.

Nekem kicsit ellentmondásos még, hogy a tavalyi nagy média kampány idején olyan gyógyszerek kerültek kiadásra, aminek a szavatossága akkor járt le, és több évvel ezelőtt gyártották, az a kampány nekem akkor elfekvő raktárkészle kisöprésnek tűnt, ami még felháborító volt, hogy a gyógyszertárba zokszó nélkül kiadták az a hónapban lejáró injekciókat, holott több hétig-hónapig tart, míg az injekciót beadod.

 

A fórumon akkor sokan beadatták (így én is), van aki azóta terhes lett, van aki nem sajnos, de egyáltalán nem bizonyított, hogy a Gynevac következtében. Nagyon durván kisarkítva akár megbeszélhettük volna, hogy eszünk McDonalds-os hamburgert, és most kb. ugyanazt tudnám mondani, van aki terhes lett, van aki nem.

 

Szóval sokkal okosabb nem lettél, ettől, és igazából nem is leszel, ha elolvasod, ezt neked kell eldöntened, hogy a sok ellentmondó info után beadatod vagy sem.

 

Bocsi, ha illuzió romboló voltam.

 

Gaspi

Előzmény: Rebarbara10 (75023)