gaspoltshofen Creative Commons License 2007.07.21 0 0 75020

Szia,

 

11. napon már elvileg lehet tesztet csinálni. Tapolcán Estrofem-et szedetnek fagyis beültetéskor, gondolom hasonló céllal, tehát én nem ezt a gyógyszert szedtem anno, de azért szeretném azt elmondani, hogy én is az első fagyisnál hamis érzéseket éreztem az által, hogy nem jött meg, és a korábbi három stimuláltnál a vérvételre kisebb nagyobb mértékben, előbb vagy utóbb megjött. Produkáltam teljes terhes tüneteket, és aztán jött a koppanás.

Neked szívből kívánom, hogy ne ez következzen be, ezzel csak azt akartam jelezni, hgoy sajnos az még nem egyértelmű pozitív teszt, hogy nem jött meg.

Szájon át szedhető Utro teljesen megegyezik a hüvelyivel, csak nem a törvényi előírás tiltja, hogy ugyanarra a dobozra ráírják mindkét használati lehetőséget, nálunk a doki, ha valakinél olyan probléma volt, mondta, hogy akkor ugyanazt a bogyót szedje be szájon át (pl. Trentonál, ha valaki emlékszik még rá). Az szól a hüvelyi mellett, hogy mivel pont oda kerül, ahol szükség van rá, így gyorsabb a felszívódása, de a szájon át szedhetőnek is pont ugyanaz a hatása, csak jobban megterheli a szervezetet, a gyomrot.

 

Kívánom, hogy hamarosan jó hírekkel gyere:)

 

Gaspi

Előzmény: bebukus (75019)