tt1150 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 4978
Szia!
Szabadkától mértem az időt mert ott mindenki átmegy, ha Pestről mégy akkor Szegedig pályán majd Röszke-Horgos majd Palics elött autóút Novi-Sad, Belgrád, Lapovó(autóút szerü felújított szakasz)Kragujevácig, Novi Pazar és Ivangrad között elfogadható az út sima lyuk mentes!! nekem a kis kivigilágitatlan alagútak nem tetszettek vigyázni kell !!
Nincsen meredek hegy utközbe, enyhe emelkedők vannak de sokkal lágyabb mint a Cacaki út. Kiskunhalas-Ulcinj-ig 11.5óra, a pályán 140-160 as tempóval Lapovoig, majd 100-as átlag Berane(Ivangrad) ig, majd a Cacaki úton Podgoricáig akkora a forgalom hogy átlag 70-80, majd a tengerig szintén !!!
Én a pálya szakaszt úgy szoktam megoldani hogy magam elé engedek 1,2,3 gyorsabb jármüvet és tisztes távolságból követem őket(140-160km/h) majd ha lemeszelik őket van időm lassítani :-)))))))))))) éjfél körül szoktam indulni így Lapovoig éjel megyek így látom a messzi meszelőket hirtelen fékezőket és irnyjelzőket:-)), a hegyek között már kivirad!! alig van forgalom simán lehet haladni.
A Cacaki úton is jártam sokat de 14-óra alá nem tudtam faragni az utat, valamint az a sok teherautó, kanyarban is kanyar elözni sem lehet....
Szerintem mindenki arra megy amerre akar, nekem ez jobban bevált útvonal.
Előzmény: Sztrapacs (4970)