cseresznye31 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 4342

Szia Spanking30!

 

Én is most írok itt először. 31 éves nő vagyok. Tegnap este írtam Neked a megadott mail címedre dvd ügyben.

 

Nem tudom, hogy mások mit fognak tanácsolni, még olyan oldalak is vannak a neten, ahol leírnak mindenféle praktikát, hogyan tudjuk rávenni kedvesünket a szexben olyan dolgokra amiket nem akar. Ez sok esetben működik szerintem (pl. szopás, hogy mondjak valamit), de a spanking kategória azért egészen más. Ha a barátnőd nem akarja, hogy alaposan elfenekeld, mert erről van szó, ha nem akar fájdalmat, ha ez nem okoz neki szexuális izgalmat, sőt ellenkezőleg hat rá, nem fog menni. Ez a fordítottjára is igaz, tehát arra a vágyadra, hogy ő pedig Téged fenekeljen el.

 

MEGOLDÁS szerintem LEHET, de nem ÚGY, ahogy Te gondolod. Mármint a végeredmény. Megmagyarázom. Az én sztorim kb. ugyanaz, csak fordítva, mert én nő vagyok, és én vagyok, aki a fenekelést szeretné. Boldog házasságban élek. Minden oké lenne, de az utóbbi két évben fokozatosan erősödött bennem ez az igény. Először naívan én is a férjemhez kötöttem ezeket a fantáziáimat, és abban hittem, hogy csak idő kérdése, hogy fokozatosan rávegyem, hogy engem verjen. Nagyon szeretjük egymást, a kedvemért meg is próbálkozott vele, hogy elfenekeljen szíjjal meg kézzel. Kudarc lett belőle. Be kellett látnunk, hogy egyikünk szexuális beállítottságát sem tudjuk megváltoztatni. Fokozatosan sem.

 

Nem szomorításból írom, de szerintem nem fog menni, hogy vörösre verd a barátnőd fenekét. Tapasztalatból tudom, hogy az már nem paskolás eredménye, hanem fájdalmas ütéseké.

 

A probléma viszont MÉG ELŐBB KEZDŐDIK, először meg kell értetned a barátnőddel, hogy LÉTEZIK ilyen szexuális vágy IS, és ez NEM beteges. Olvastass vele a neten olyan oldalakat, ahol szexológusok, pszichológusok, stb. fejtik ki a mai modern hozzáállást a különféle szexuális beállítottságokról. Mutass rá, bizonyítsd be neki, hogy rengetegféle, ma már teljesen elfogadott szexuális viselkedés van, amit régen, és sajnos ma is még sokan, akárcsak a barátnőd, "betegesnek" tartottak/tartanak! Ha meg tudod vele értetni, hogy ez NORMÁLIS vágy (mert az), akkor tudsz továbblépni. Tehát ez az első lépés. Ha érdekel, hogyan oldottam meg a problémát, úgy, hogy ne sérüljön a házasságom (a dolgok változnak, tehát remélem, hogy a jövőben sem fog sérülni emiatt), jelezd, és akkor folytatom. Tudnod kell, hogy kockázatos, csak akkor működik, ha nagyon őszinte a kapcsolat, de megéri, ha meg szeretnéd tartani a lányt, mert szereted, ahogy írtad is.

 

Ismétlem, reményt akartam adni és nem elszomorítani. Kíváncsi vagyok, érdekelnek-e a továbbiak, minden jót Neked!